Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Близки, приятели и колеги се сбогуваха със Силва Зурлева (СНИМКИ)

Общество

Близки, приятели и колеги се сбогуваха със Силва Зурлева (СНИМКИ)

Стойностен човек, професионалист и с добро сърце, казват за нея тези, които я познават

„Прекрасен приятел и професионалист, човек с много добро сърце, слънчев, усмихнат, стойностен човек“. Това казаха тези, които днес дойдоха да си вземат последно сбогом с известната журналистка Силва Зурлева. Поклонението беше в столичния храм „Св. София, предаде БГНЕС.

Бившият външен министър и президент на Атлантическия клуб Соломон Паси я описа като прекрасен приятел и професионалист, с когото работели близо 30 години основно в Нова телевизия.

„Това е една голяма загуба и за журналистиката, и за България, и най-вече за приятелите ѝ, и за семейството ѝ, но трябва да гледаме напред. Наистина от нещата, които правихме заедно, може други хора да се запалят да направят някакви нови неща и миналото да тръгне към бъдещето”, каза Паси.

„Вечна да е паметта на г-жа Зурлева. Голям професионалист, но най-важното е, че беше човек с много добро сърце, слънчев, усмихнат, ще я запомним такава“, сподели кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя не скри, че са имали много прекрасни взаимоотношения човешки. „Невероятно позитивен и слънчев, усмихнат човек“, добави столичният кмет.

„Бог да я прости. Всички сме смъртни, но когато човек си отиде без време е много тежко. Ние бяхме заедно в настоятелството на Народния театър и само преди има-няма 20 дни обсъждахме, бяхме заедно на една маса, един срещу друг… Много стойностен човек, много е трудно човек да се раздели с такива стойностни хора“, сподели Огнян Герджиков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати