Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Боец“ излязоха пред НС срещу хартиената бюлетина, полицаите – повече от протестиращите

Общество

„Боец“ излязоха пред НС срещу хартиената бюлетина, полицаите – повече от протестиращите

Скромно мероприятие се провежда пред Народното събрание, докато депутатите обсъждат вътре на второ четене връщането на хартиената бюлетина.

С плакати „Не пипайте кодекса“ и скандиране „Долу крадливите ръце на мафията от Изборния кодекс!“ и „Долу Борисов!“, БОЕЦ се събраха с искане парламентът да не обсъжда на второ четене поправките в Изборния кодекс.

„Хартиената бюлетина не трябва да бъде върната, защото това ни връща в най-мрачните времена и в корупционните практики“, заявява председателят на сдружението Георги Георгиев.

„Последните години имахме шанс за прозрачни избори, и на два пъти мафията загуби изборите, а сега се опитва отново незаконно и нечестно да си върнат изборите. Красят от всичко, сега искат отново да красят от нас, нашата гражданска съпротива ще продължи”, обясни още той пред БГНЕС.

Председателят на сдружение БОЕЦ бе поканен и в парламента от ПП и успя да развее във фоайето плаката си с призив да не се разглеждат промените в Изборния кодекс.

БОЕЦБОЕЦ

Представители на охраната разкъсаха плаката, защото Георги Георгиев влиза като гост на ПП. Впоследствие той се опита да протестира пред медиите, че му пречат да влезе, но бе опроверган и напусна Народното събрание. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати