Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „БОЕЦ“ с блокада-изненада на Съдебна палата

Общество

„БОЕЦ“ с блокада-изненада на Съдебна палата

Снимка:

Акцията с блокади-изненади продължава и в четвъртък. Малобройна група от свързваната с Цветан Василев организация „БОЕЦ“ блокира два от входовете на Съдебната палата в София.

Протестиращите нарекоха съда „бърлогата на мафията“ и се настаниха отпред тази сутрин. Няколко души има и зад съда – входа, ползван от главния прокурор Иван Гешев. Прокуратурата се помещава в сградата.

„За да имаме правова държава първата стъпка е оставка на Бойко Борисов и оставка на главния прокурор“, заявиха протестиращите. Те облепиха сградата с традиционните за акциите им лепенки „Офис на Пеевски“.

Недоволните замеряха сградата с яйца като израз на гражданско презрение към онези, които предадоха и продадоха държавата на мафията“.  


Коментари (4)

Гражданска позиция Тези терористи би трябвало да се арестуват!
КРАДЕЦА вика дръжте крадеца!
Да кажат колко пари им дават престъпния свят да тероризират гражданите ни и държавата!
27.08.2020 10:32 / Отговор
Гошо Обратното (на острото) Червени гнусни кретени. Мунчо Нищото - ВЪН!
Импийчмънт на Льотчика!
27.08.2020 22:14
кесо Ей че "гъсти" редици "бойци" бреййй. Изглежда обаче, че и тоя Гешев, като оня от преди 77 години много, много не се притеснява от няколко червени лумпена.
27.08.2020 11:57 / Отговор
Спас Трибюн, поне вие не участвайте в хора на клеветата на други медии! Никаква блокада нямаше и никакви "недоволни" не са тия! Имаше вандалщина на 8 (осем) развилняли се хулигани под погледа на бездействащата полиция. Тая лудост трябва да спре! Борисов????
27.08.2020 15:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема