Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Няколко от „Боец“ блокираха вход на БНТ

Политика

Няколко от „Боец“ блокираха вход на БНТ

Снимка:

Рехава група от няколко души от „Боец“ направи изненадваща блокада на БНТ. Акцията е четвърта от поредицата „блокада-изненада“.

Гражданско движение „Боец“ са предвождани от Георги Георгиев, който е известен като човек на банкера-беглец Цветан Василев.

БГНЕСБГНЕС

„Пак ще дойдем, Кошлуков, ти си в списъка. Оставка”, закани се Георгиев.

„Кошлуков превърна обществената медия в бухалка на мафията. Нашата задача като граждани е да изринем мафията от властта. Имаме нужда от чиста медийна среда. Имаме нужда от свободни медии и журналисти, които да отразяват обективно действителността и всичко, което се случва. Само тогава можем да бъдем истински свободни“, заяви „Боец“-ът.

Протестиращите обявиха, че искат оставката на директора на Българската национална телевизия Емил Кошлуков.

На акцията дойде и лидерът на извънпарламентарната ДСБ Атанас Атанасов. Той обяви готвената нова Конституция за „измама“ и от позицията на партия, която не успя да премине 4-процентната бариера за влизане в НС, заяви, че хората не желаели сегашната власт.  

БГНЕСБГНЕС


Коментари (6)

Борисов пък е човек на ДС, зад кулисите, наПеевски, Доган, на всички престъпни групировки. Той заедно с Цацаров, Пеевски, ДПС срутиха тази банка, съвсем нарочно.
21.08.2020 09:05 / Отговор
така си е Всички престъпници са невинни,включая и Цветан Василев,който в Белград също фалира няколко завода и завалията живее от социални помощи :)
Мантрите на Черепа се повтарят от престъпниците,които искат да унищожат България!
Чудесно е че Путин е зает с по-големи проблеми и не може да Ви помогна да сринете България!
Долни предатели са Радев и компания,които се подложиха на мафията и мутрите!
Вечно презрение за антибългарите!
21.08.2020 10:33
Дамян Блуждаещи зомбита (или просто платени?)
21.08.2020 09:33 / Отговор
гошо тъпото съставял списъци с неугодните на мафията крадеца от белград,крадеца от дубай,крадеца на решетников и подобни престъпни босове!
Полицията също има списъци с мародерите,маргиналите на повикване,наркоманите платени от босовете!
Престъпниците искат да дават тон в живота на България и нормалните,чрез терор и насилие!
Няма разлика между тези и ДАЕШ,дори вдигат показалец както ислямистите!
България е нападната от хибридчици,които искат смърт,бесилки,с ковчези и наказателни бригади,водени от доказани престъпници!
Тези не са българи,слуги на чужди господари са!
21.08.2020 10:28 / Отговор
Най- големият слуга на чужди държави се казва Борисов, той въртеше крана с Путин, Ердоган и Вучич. Сега се тресе от страх, дали руската тръба ще стигне до сръбската граница, тъй като е поел ангажимента към Путин, както и за Белене. Тези напъни не се връзват със зелената Европа.
21.08.2020 13:18
Гражданин Групичката мутри на Цветан Василев пак са правили жалки демонстрации на нулевият си интелект. Какво са недоволни-малко ли частни медии има където да си изказват абсурдните тези срещу заплащане? Или след бруталното ограбване организирано от техният капо сега искат и безплатни изяви в националната телевизия, която дори не уважават? Тези хора са връх на арогантността и безочието, а и онзи умник Атанасов се появил там да се покаже и той. Какво се е притеснил и той, троянският кон на Костов-Да България засега са залъгали доста наивници и сигурно ще правят циркове и в Парламента. Много им е тъжно на всичките, че в БНТ не могат да си платят за да им спасяват провалената репутация, както из частните телевизии. Бруталните им босове, явно искат да слушаме, колко са велики и по БНТ.
22.08.2020 03:37 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още