Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Няколко от „Боец“ блокираха вход на БНТ

Политика

Няколко от „Боец“ блокираха вход на БНТ

Няколко от Боец блокираха вход на БНТ - Tribune.bg
Снимка:

Рехава група от няколко души от „Боец“ направи изненадваща блокада на БНТ. Акцията е четвърта от поредицата „блокада-изненада“.

Гражданско движение „Боец“ са предвождани от Георги Георгиев, който е известен като човек на банкера-беглец Цветан Василев.

БГНЕСБГНЕС

„Пак ще дойдем, Кошлуков, ти си в списъка. Оставка”, закани се Георгиев.

„Кошлуков превърна обществената медия в бухалка на мафията. Нашата задача като граждани е да изринем мафията от властта. Имаме нужда от чиста медийна среда. Имаме нужда от свободни медии и журналисти, които да отразяват обективно действителността и всичко, което се случва. Само тогава можем да бъдем истински свободни“, заяви „Боец“-ът.

Протестиращите обявиха, че искат оставката на директора на Българската национална телевизия Емил Кошлуков.

На акцията дойде и лидерът на извънпарламентарната ДСБ Атанас Атанасов. Той обяви готвената нова Конституция за „измама“ и от позицията на партия, която не успя да премине 4-процентната бариера за влизане в НС, заяви, че хората не желаели сегашната власт.

БГНЕСБГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Борисов пък е човек на ДС, зад кулисите, наПеевски, Доган, на всички престъпни групировки. Той заедно с Цацаров, Пеевски, ДПС срутиха тази банка, съвсем нарочно.
21.08.2020 09:05 / Отговор
така си е Всички престъпници са невинни,включая и Цветан Василев,който в Белград също фалира няколко завода и завалията живее от социални помощи :)
Мантрите на Черепа се повтарят от престъпниците,които искат да унищожат България!
Чудесно е че Путин е зает с по-големи проблеми и не може да Ви помогна да сринете България!
Долни предатели са Радев и компания,които се подложиха на мафията и мутрите!
Вечно презрение за антибългарите!
21.08.2020 10:33
Дамян Блуждаещи зомбита (или просто платени?)
21.08.2020 09:33 / Отговор
гошо тъпото съставял списъци с неугодните на мафията крадеца от белград,крадеца от дубай,крадеца на решетников и подобни престъпни босове!
Полицията също има списъци с мародерите,маргиналите на повикване,наркоманите платени от босовете!
Престъпниците искат да дават тон в живота на България и нормалните,чрез терор и насилие!
Няма разлика между тези и ДАЕШ,дори вдигат показалец както ислямистите!
България е нападната от хибридчици,които искат смърт,бесилки,с ковчези и наказателни бригади,водени от доказани престъпници!
Тези не са българи,слуги на чужди господари са!
21.08.2020 10:28 / Отговор
Най- големият слуга на чужди държави се казва Борисов, той въртеше крана с Путин, Ердоган и Вучич. Сега се тресе от страх, дали руската тръба ще стигне до сръбската граница, тъй като е поел ангажимента към Путин, както и за Белене. Тези напъни не се връзват със зелената Европа.
21.08.2020 13:18
Гражданин Групичката мутри на Цветан Василев пак са правили жалки демонстрации на нулевият си интелект. Какво са недоволни-малко ли частни медии има където да си изказват абсурдните тези срещу заплащане? Или след бруталното ограбване организирано от техният капо сега искат и безплатни изяви в националната телевизия, която дори не уважават? Тези хора са връх на арогантността и безочието, а и онзи умник Атанасов се появил там да се покаже и той. Какво се е притеснил и той, троянският кон на Костов-Да България засега са залъгали доста наивници и сигурно ще правят циркове и в Парламента. Много им е тъжно на всичките, че в БНТ не могат да си платят за да им спасяват провалената репутация, както из частните телевизии. Бруталните им босове, явно искат да слушаме, колко са велики и по БНТ.
22.08.2020 03:37 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети