Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Богдан Милчев: Рашков превърна МВР в квартална кръчма

Общество

Богдан Милчев: Рашков превърна МВР в квартална кръчма

Богдан Милчев: Рашков превърна МВР в квартална кръчма - Tribune.bg
Снимка:

„Каквото и да направи г-н Демерджиев в МВР, ще е успех след управлението на Рашков в МВР... Бойко Рашков превърна МВР в квартална кръчма", заяви Богдан Милчев от Института за пътна безопасност по повод ситуацията във вътрешното министерство.

Той го направи в контекста на уволнените от Иван Демерджиев 7 началници на районни управления към СДВР и случаите с полицаите нарушители. „И потвърждението на моите думи е това, което се случва в момента по пътищата. Такова чудо – полицаите да пият и да карат, не се е случвало никога. И наркотици. Такова безхаберие извърши Бойко Рашков", каза Милчев пред „Актуално“.

По този начин той коментира проверките в МВР от полицаи на полицаи за употреба на алкохол и наркотици.

„Бойко Рашков си пиеше с част от началниците, включително с шефа на КАТ, когото той върна – Тенчо Тенев“, каза още Милчев.

Според него в момента „берем плодовете“ на работата на бившия вътрешен министър: „Ще минат години да възстановим МВР след Бойко Рашков“.

„През 2015 г. МВР се управляваше от Румяна Бъчварова и смятах, че това е дъното на МВР, защото тя беше неадекватна, беше сложена за някакъв параван. Мислех, че МВР не може да падне по-надолу. Бойко Рашков с това, което направи, той счупи всички граници“, твърди Богдан Милчев. 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати