Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Борисов към „златната“ Стойка Кръстева: Гордеем се с вас

Общество

Борисов към „златната“ Стойка Кръстева: Гордеем се с вас

Олимпийската шампионка Стойка Кръстева се срещна с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията. Златната медалистка от Токио и бившият премиер поговориха за кратко за триумфа ѝ на олимпийските игри.

„Гордеем се с вас. Да отчетем, че е благодарение и на страхотните треньори. За нас е гордост да имаме такива спортисти – с вашия талант, вашите възможности. Аз като един – в сравнение с вас петоразряден спортист, знам какъв успех е това“, каза ѝ той.

Кръстева благодари за предоставените добри условия за подготовка.

„Ние сме правили просто каквото е трябвало. Можеше ли София да няма спортна зала? Пловдив нямаше зала. Русе нямаше зала, в Бургас нямаше, във Варна щеше да падне. Мога да изброявам един час. Навсякъде построихме. Не ни трябва благодарност, просто сме си свършили работата“, заяви Борисов.

Стойка Кръстева разказа, че си е говорила с колеги-спортисти от други страни как е протекла подготовката им в условията на коронавирус.

„Те са били в пълна изолация при първата вълна. И това им е нарушило много реда. Докато ние тук – благодарение на вас, успяхме да си влезем в базите. В Белмекен поддържахме и не сме спирали да тренираме“, разказа спортистката.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още