Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Д-р Москов: Мангъров е луд човек с картечница и трябва да бъде спрян

Общество

Д-р Москов: Мангъров е луд човек с картечница и трябва да бъде спрян

Снимка:

Щом твърди, че е „просто грипче“, да дойде в интензивното, предложи Москов

Анестезиологът и бивш здравен министър д-р Петър Москов се ядоса на думите на Атанас Мангъров, че коронавирусът е „просто грипче“.

„Щом твърди, че е просто грипче да дойде в интензивното, където лежат мои колеги, които може да не преживеят следващите 48 часа. Той е луд човек с картечница и трябва да бъде спрян“, заяви Москов по БНТ.

Лидерът на „КОД“ коментира и резолюцията на ЕП за България.

„Резолюцията на ЕП е цялостен документ, цялостната философия на този документ е левичарска във всичките му части. Аз не знам какво значи независима прокуратура и от кого. В един нормален демократичен свят важните институции са под контрола на мнозинството от българските граждани, т. е. под контрола на демократични избори и на парламентарно избраното мнозинство“, подчерта д-р Москов.  


Коментари (14)

Анастас #

- Ало, Москов - чуваме се ... нали ?!

Защо не обели и дума за партийният ти Авер
БайГъз Дръгалефски, известен с прякорите
Радко Пръдлето и Радан Кънев ??!?

Свали сте си един друг в устите още от
времето на ДСБ и подобните и заглавия.

Нали Бай Гъз настояваше за Декларация рамо до рамо с червената московска Простакеса Елена Гьончева !!!

С тези увъртания с плюене по ГЕРБ и Борисов ще си останеш 'телектуален плямпаджия и толкова.

(апострофирали)
.
11.10.2020 14:06 / Отговор
Драги, Москов каза достатъчно за Кънев. Какво очакваш, да бъде прям и да пита като Любо Огнянов - "Радане, кажи си… Може и да те разберат".
Тц, Москов и Кънев са от различно тесто. Това си пролича още около 2012г. когато Костов разчисти Митов, Москов, Ангеличин за да инсталира на председателското място Радан Кънев - "Изгубеното поколение на ДСБ".

"Колко обаче струва достойнството на онези десни избиратели, които са отдадени на концесия на зелените и розовите либерали. Иване, Радане кажете си. Може и да ви разберат."

КОД е верният избор!
11.10.2020 16:25
Москов в оригинал, заслужава си https://bntnews.bg/news/petar-moskov-cyalostnata-filosofiya-na-rezolyuciyata-na-ep-e-levicharska-1077857news.html
11.10.2020 16:29
Анастас #

Трябва да се просълзим за
ПреИбаното поколение на Ибан Костов и да ...
гласуваме за КОД, може би кодирано да гласуваме !?!
- Да, ама НЕ !!!
Костовашкият Ви Дръгалефски рефлекс
всички срещу Бойко и срещу дясното обединение ГЕРБ-СДС
Ви прави поредните гризачи ала Цветанов.

(кодирано повествователно)
.
12.10.2020 08:52
Относно Мангъров Не е луд, който яде баницата, а който му я дава. Защо журналята продължават да му тиражират глупостите и да го канят от студио в студио
11.10.2020 14:53 / Отговор
Защото всичко, което досега каза д-р Мангъров е вярно. В началото трябваше да се правят много тестове, а НОЩ "стискаше" паричките за свои хора. Той каза, да се лекуват болните, а не да се затварят здрави хора. А този Москов си прави ПР , но вече разбрахме, че от ренегати и плювачи нищо добро не ни чака.
11.10.2020 15:00
Ама разбира се! Той Мангъров каза и че ако лятото вируса не изчезне, ще си скъса дипломата
11.10.2020 15:02
Мими По-възрастните навярно помнят, че едно време при заразно болен се карантинираше болния, на входната врата имаше занак с червен кръст, което означаваше, че тук не се влиза и излиза. Болните бяха зад врата!
О сега - здравите зад вратата, болните пердашат през граници, самолетчета ги докарват от Китай и други екзотичнидестинации нахални нашенци, границите разтворени като ... и после Мангъров бил луд! Не, той е точен - болният трябва да се затвори, здравите да работят, учат, живеят. Изолираш болното, здравото само ще се опази!
11.10.2020 16:33 / Отговор
Я стига сте възвеличавали Мангъров!Щаба мисли и организира цялостното лечение в България,а той само глупости говори!Жаден за изява!Не виждате ли, че от такива приказки нашето и без това недисциплинирано общество съвсем я подкара юргулешката? Ние „разбираме ”от всичко о затова сме на този хал!Имаме щаб и трябва да изпълняваме неговите разпоредби!Това е!
11.10.2020 20:30
юоэ Москов говори за лудост....парадокси някакви...а иначе 5% смъртност говори, че не можете да ги лекувате бе шемет...не става с парацетамолче и тоцилизумабче ..
11.10.2020 21:16 / Отговор
Иван Досега доц.Мангъров не е пдвел никого.Теърдеше , че трябва да свикваме да живеем с този вирус,че трябва 70% от хората да го прекарат, че за старите хора трябва да има ограничения,че да се спазват хигиенни условия и т.н.
А д-р Москов е политически манипулатор и герберска подлога.
11.10.2020 21:28 / Отговор
Мен например ме подведе, защото твърдеше, че лятото вируса ще изчезне и ако не - ще си скъса дипломата
11.10.2020 22:21
Катя Да, де, ама това със 70-те % не е вярно, както вече всички знаят. Не се добива имунитет. Така че всеки прекарал, пак се нарежда на опашката за ново заразяване. Значи принципът е съвсем друг. А Мангъров продължава да дръндори едно и също.
12.10.2020 17:23
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още