Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Даниел Александров отново се включи в инициативата „Подари Великденски обяд на пенсионер в нужда“

Общество

Даниел Александров отново се включи в инициативата „Подари Великденски обяд на пенсионер в нужда“

Даниел Александров отново се включи в инициативата Подари Великденски обяд на пенсионер в нужда - Tribune.bg

„Тревожен е процентът пенсионери, които живеят на прага на бедността. Както всички знаем, хората в Северозападна България имат най-голяма нужда от подкрепа.“ Това написа депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Александров във Фейсбук.

Той подчертава, че продуктите от първа необходимост са от основно значение, но също толкова важни са положените грижи и внимание към възрастните хора в този регион.

По повод наближаващите Великденски празници за пореден път подават ръка и да правят празника малко по- усмихнат за няколко семейства.

„Благодарение на инициативата „Подари Великденски обяд на пенсионер в нужда“, организирана от фондация „Запази Доброто“ днес имах възможността да помогна със закупуването и раздаването на продуктите. Прекарах  пълноценно време с 23-ма пенсионери и част от техните семейства в село Моравица и село Царевец, област Враца“, допълва Александров.  

Депутатът е убеден, че да правиш добро и да помагаш на нуждаещите се е признак за добри човешки ценности. „Подтиквам всеки, който има възможност, да участва в подобни инициативи, за да създавам повече поводи за усмивки в нашето общество. Заедно можем повече!“, пише още Александров.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати