Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Денислав Борисов сменя Хекимян в сутрешния блок на БТВ?

Общество

Денислав Борисов сменя Хекимян в сутрешния блок на БТВ?

Денислав Борисов сменя Хекимян в сутрешния блок на БТВ? - Tribune.bg
Снимка:

Журналистът е част от екипа на медията от 2010 г.

Водещият на новините по БТВ Денислав Борисов сяда в стола на Антон Хекимян в сутрешния блок, твърди Actualno.com, като се позовава на свои източници.

Във визитка на сайта на медията Денислав Борисов споделя, че започва да мечтае за кариера в телевизията, когато е едва 10-годишен. Роден е в Радомир и там завършва средното си образование, а по-късно продължава обучението си в специалността „Журналистика” в Софийския университет. Работи „на терен“ като стажант в ББТ, а след това е репортер и водещ на актуално предаване в същата медия. Бързо натрупва опит и дори е монтажист на собствените си материали.

Денислав Борисов става част от екипа на БТВ през 2010 г., а от 2015 г. води сутрешните новини на медията.

От БТВ все още не са съобщили официално новината, но се очаквало това да се случи в следващите дни. До спешните рокади се стигна след отстраняването на шефа на новините Венелин Петков. В стола му седна именно водещият Антон Хекимян и се наложи да се търси негов заместник в сутрешния блок.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ГЕРБКП Няма да е Цънцарова, че току виж задала някой неудобен въпрос на комунистите от ГЕРБ и съветската мутра Борисов. Тотална цензура в медиите, гарантирано от мафията Борисов/Пеевски. Спете спокойно деца.
13.01.2021 16:25 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети