Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Евродепутатката-протестър обяви Навални за расист и защити Путин

Общество

Евродепутатката-протестър обяви Навални за расист и защити Путин

Снимка:

ЕС се тревожел за Навални? Това е защото са лицемери, ако питате евродепутатката Клеър Дейли. Ирландката е печално известна като крайна комунистка, но за сметка на това се оказа знаме на българските „десни“ заради защитата си за протестите у нас.

„Слушайки безмилостната русофобия тук, защо някой се изненадва, че на Русия не ѝ се занимава с ЕС? Щастлива съм да се изправя в защита на правата на всеки човек, включително Навални, но нека сме честни за него – той е покварен, противник на имигрантите, расист и има може би 4% подкрепа. Протестите на стотици или хиляди в милионни градове едва ли може да се нарекат масови“, заяви Дейли от трибуната на ЕП.

Думите ѝ са доста любопитни, тъй като тя нямаше подобни съображения за летните протести в България. Другият вариант е да е смятала, че българите са общо няколко хиляди души.

Според Дейли, ако арестът на Навални е бил в друга държава, а не Русия, дори е нямало да бъде обсъждан.  


Коментари (19)

Навални освен това е антисемит, затова напусна Германия. А го осъдиха, защото е мошеничел с френска фирма, и то два пъти. Та това са фактите.
10.02.2021 12:43 / Отговор
Добре са ви подковали на Позитано , кога е следващият инструктаж?!
10.02.2021 12:47
бах ти опашатите лъжи. Много държал тоя Путин на френските козметични фирми, а си решил да мошеничиш с тях, а са те отровили.
10.02.2021 13:44
Отговор Като си толкова запознат с "фактите",тговри на простия въпрос...Навални сам ли се отрови с Новичок, или го отровиха в германската болница? Съдят го че е нарушил гаранцията/в състояние на кома/, и че е отказал да мре след като са го тровили!
А ти си обикновен малоумник!
10.02.2021 14:23
Ало никога не съм членувала в никаква партия. Обичам свободата и независимостта си.
10.02.2021 13:42 / Отговор
Анастас #

Тази Кранта е "доверено лице" на БайГъз, известен с прякора Радан Кънев.

Това е нивото на => ДеБъйците-комунисти ... да се хвалят, че тази скумрия е присъствала на "протеста".

Другите крипто'комунисти
са малко по-хитри и по-злобни => Ибан'костовите Дръгалефци от ДСБ.

(евродепутатски)
10.02.2021 15:58
кесо Румбата и неговата "храбра чета" в която влизат такива "калени народни борци" като Мая Шизофренията, тримата глупаци, Бай Ристю десантчика и джобния генерал, Гошо Лайното, веднага да изпратят поздравителна телеграма" д своята съмишленичка Клеър Дейли за нейните "справедливи оценки" за "извратеняка" и "расиста" Навални. И да излязат за пореден път заедно с вярната ирландска другарка пред ЕП в защита на режима на таварищ Путин, който е истинска опора на всички "прогресивни" червени олигарси, мутри, терористи и социопати по света и у нас. Сигурно в ЕП ще откликнат с разбиране на такъв апел като имаме предвид декларацията за "тиранията" в България. Дръжте се, "другари"!
10.02.2021 13:48 / Отговор
Като гледам фрау Меркел си общува директно с Путин на немски език, по думите излиза, че и тя е фашист. Тя отвори пътя за регистриране на руската ваксина, тя се противопоставя на САЩ за Северен поток. И немците казват, че предполагат, че е отровен, ама не доказват нищо.
10.02.2021 14:26
До горния Какви ви намират такива,Бе? Не "предполагат" че вероятно е отровен, а три западни лаборатории доказват наличието на Новичок!
10.02.2021 15:18
Надблюдател И тази грозотия наш'те "протестъри" ни я разкарваха като някаква парцалена "принцеса", символ на катунарите! Ужас!
И на психо-десните отново им лъснаха червените З'адници!
10.02.2021 14:27 / Отговор
Дневални Навални е една обикновена некадърна отрепка..Не е нужно такова височайшо внимание...С нашите идиотизирани протестъри-тъпуци са една и съща сволоч...
10.02.2021 14:31 / Отговор
Глупако, въпросът е един същ ... Навални сам ли се отрови с Новичок, или го отровиха в германската болница? И откъде ги намират такива дебили, които смятат ,че щом е "отрепка" значи е нормално да го ...тровят! Верно, това русоробите сте уникални..."отрепки"!
10.02.2021 15:05
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още