Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Фенът – национален селекционер“

Общество

„Фенът – национален селекционер“

Фенът – национален селекционер - Tribune.bg
Снимка:

С радост и вълнение хората в България очакват традиционните празнични събития, които предизвестяват края на годината и коронясват очакваната с нетърпение 2021. Трепетът се усилва неусетно, когато последният месец от календара е вече преполовен, а семейните празненства надничат иззад близкия ъгъл. За някои от нас, декември е просто началото на зимата, за други е последният в списъка за годината, а за останалите мечтатели, завладени от магията на празниците, декември предизвиква една особена вътрешна топлина, която не може да бъде сравнена с нищо друго.

Това  е месецът на мечтите, на домашния уют, на неустоимата комбинация от аромата на елхови клонки, канелена сладост и цитрусова свежест. Снегът навън ни предизвиква, а усмихнатият снежен човек ни кара да се надяваме, че новата година ще ни донесе изобилие от приятни емоции, хубави чувства и добър живот. А няма по-добро време за игра от студения и весел декември!

Дни преди края на годината ви предлагаме да участвате виртуално в най-новото ни начинание, в сферата на е-игрите, като бъдете част от шоуто „Фенът – национален селекционер“. Събитието ще се проведе на два етапа, като в първият - вие, почитателите на футбола - ще изберете идеалната единадесеторка от действащи български футболисти, които да съставят един непобедим виртуален национален отбор. По този начин с една представителна извадка, ще покажем на футболната общественост какви са предпочитанията на феновете относно националните състезатели и селекционер. Гласуването ще се осъществи с помощта на специална анкета, която можете да откриете на този адрес.

По време на втория етап, който ще се проведе на 22-ри и 23-декември в студиото на тотализатора, ще се опитаме да пресъздадем по неповторим начин участието на Националния ни отбор в бъдещите квалификации за световно първенство. В програмата на шоуто ще има мачове срещу отбори като Италия, Швейцария и Северна Ирландия. Двубоите ще се излъчват на живо в социалните платформи на Спорт Тото и Dsport.bg, като феновете ще имат възможност за интеракция на живо с участниците и коментаторите. За специалното шоу, гейм контролерите ще грабнат бившите футболни национали Христо Йовов и Гошо Гинчев. Те ще „ритат виртуален футбол“ в компанията на представителите на dsport - Стефан Стоянов и Веско Вълчев.

Препоръчваме ви да не подминавате джакпота в най-популярната лотарийна игра „Тото 2 – 6 от 49“, който в момента е 5 850 000 лева и съвсем скоро ще достигне невероятните 6 000 000 лева! Тази огромна сума със сигурност ще ви помогне да реализирате и най-съкровените си желания.

Ако обаче сте от тази порода нетърпеливи играчи, които трудно изчакват тегленията на тиражите, тогава предложението ни е да опитате моментните лотарийни игри на Българския Спортен Тотализатор, защото те ви гарантират печалбата на страхотни награди по всяко едно време. Най-актуалните предложения в момента са специалните талони „Баница с късмети“ и „Зимна Приказка“, а красивите картончета са заредени с огромни печалби, възлизащи на зашеметяващи шестцифрени числа! А ако случайно не печелите, можете да регистрирате кодовете на талоните в специалния сайт lottery.toto.bg, като двама от вас ще имат възможност да спечелят ваучер за спортни стоки или ваучер за почивка.

Ще се видим скоро!

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати