Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Георгиев от „БОЕЦ“: „Отровното трио“ ни заглушиха въпреки че имахме уговорка

Общество

Георгиев от „БОЕЦ“: „Отровното трио“ ни заглушиха въпреки че имахме уговорка

Иво Дошев публикува интервю с Георги Георгиев от „Боец“, в което обсъждат как са били заглушени от „Отровното трио“.

„Така е, въпреки че имахме уговорка. Те потвърдиха, че ще бъдем заедно. Дойдоха в 18 часа и пуснаха колони, ние на колони не можем да се бием, не ни е това целта. Изолирани сме от тяхната трибуна, но ние не сме микрофонни революционери“, обяснява свързваният с Цветан Василев „БОЕЦ“.

„Когато изолираш организации като „БОЕЦ“, с опит сме, тогава ти обричаш на неуспех това, което правиш. Разпилява се енергията с походите, блокади с по 15-20 човека се правят. Трябва да сменим тактиката“, смята той.

Според обясненията му „БОЕЦ“ са били първите, които са обявили протест – и то законно, пред СО и СДВР, защото така „предпазват хората и застават с имената си“.

Според него „Отровното трио“ не застават официално с името си на площада. Освен това признава, че няма контакт с тях, въпреки че ги търсел постоянно, но не получавал никаква обратна връзка.

Иво Дошев го репликира, че Николай Хаджигенов е адвокат на Георгиев по негово дело.

„Защитник ми е по едно от делата ми, сега не ми вдига телефона и ме е блокирал в соц. мрежи. Той ми предложи да поеме това дело про боно, негова инициатива беше. Делото продължава, онзи ден той не се яви. Обади ми се да ми каже, че няма да дойде. Прокуратурата го отстрани за негодно пълномощно, не е вписал номера на делото“, разказа „БОЕЦ“-ът за лошия си опит с юридическата работа на Хаджигенов.

„Считам че протестът трябва да е пред МС, не пред президентството, не че Радев също не гледаше 4 години как прокуратурата мачка хора, чак когато му посегнаха лично разбра, че в прокуратурата има мафия“, възмути се той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

кесо Абе, тия сега да не земат да скарат двамата "утвърдени водачи" на "Задграничното бюро" на протеста - Черепа и Мустака. И таз убава, баш кога "ледът се пука, господа съдебни заседатели" и Диктатора от Банкя обикаля из България да търси бял байрак да го развее от МС, вие шъ съ изтрепете. Съберете пак кукличките и парцалките и "на борба с тиранията", тя само вас чека та да падне.
31.07.2020 13:34 / Отговор
Поредната измамна организация Боец за парички,независимо от кой!
01.08.2020 17:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети