Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Геройство: Орлов мост е блокиран

Общество

Геройство: Орлов мост е блокиран

Снимка:

Протестиращите направиха шествие от сградата на президентството до Орлов мост.

Те преминаха по бул. Цар Освободител и когато минаваха пред сградата на Народното събрание скандираха „Оставка”, „Мафия”, „Уууууу”, предаде БГНЕС.

Орлов мост е блокиран. Шествието протича мирно. Протестиращите са категорични, че няма да прекратят протестите, докато не получат оставките на правителството, на главния прокурор и не се насрочат предсрочни парламентарни избори.

Рано тази сутрин полицията премахна блокадите на три централни кръстовища в София – на Орлов мост, на Ректората и при президентството. Бяха задържани 12 души, които бяха освободени малко по-късно след съставяне на актове.

В същото време на кръстовището пред Ректората протестърите се опитват да изградят блокада, слага пейки и контейнери, за да блокират движението.   


Коментари (13)

Апостол Чл. 107 от Наказателния кодекс:
Който с цел да отслаби властта или да създаде затруднения разстройва или подравя промишлеността, ТРАНСПОРТА, ... като възпрепятствува тяхната дейност, ... се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи ­ с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
07.08.2020 22:38 / Отговор
За мачове и ремонти може да се блокира Орлов мост регулярно от самата полиция и жандармерия от ранния следобед докато се изнижат агитките, за некачествени ремонти търпим по цели месеци и години затворени булеварди и улици, а сега им пречат. Ползите от блокадите са големи, очистване на въздуха, тъй като там е най-замърсен; на Орлов мост не знам да има промишленост, транспорт е много общо понятие- има въздушен, морски, речен, автомобилен, ж.п. и други. Има у алтернативи, Фандъкова от кога призовава да се ползват буферни паркинги и да се ползва метрото.
07.08.2020 23:36
Уфф! Ремонтирания! Много си елементарен в търсене на аргументи за нарушения на закона!!!
08.08.2020 00:03
5447 Не Кючекинята му е наказанието на Фатмака, а Фатмака ѝ е наказанието на Кючекинята...
08.08.2020 02:14
Пссст! Пссст! Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
08.08.2020 06:57
ГЕШЕВ, СПИШ ЛИ? ПОЛИЦИЯТА КЪДЕ Е?
07.08.2020 22:44 / Отговор
Гражданин По горе в един умен коментар се говори,че на Орлов мост въздухът бил най замърсен и затова мисля ,че е време да дойдат поливачките и да измият и почистят района от свинщината от последните дни. Тъй като измиването и почистването ще стане по график пречките пред хората отговарящи за чистота на града да бъдат премахнати.При положение,че се възпрепятства работата на служителите да бъде сезирана полицията и да се въведе реда в района.Оттам към още по смърдящия район пред Ректората,че там и братя Георгиеви ще си вземат партакешите заради вонята на Мая терористката и загрижените "майки" които се грижат за болните си деца дистанционно от дни.На такива загрижени "майки социалните могат да им приберат децата на сигурно място
08.08.2020 00:03 / Отговор
Будист Ми аре кво чакаш , иди и се пробвай , да ти пръснат кухата герберска кофа . Викни и оня капут с каскета
08.08.2020 01:12
Хм... Що не почерпите блокадите с употребена мазнина примерно? Най-добре от пържена риба. Букетът от аромати се развива малко по-късно - след гранясване...
08.08.2020 06:57 / Отговор
Р.Овч Бабикян, Хаджикян, Минекян и Черепян в кауша, максимално бързо!
08.08.2020 06:59 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още