Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Хаджигенов: Възстановяваме палатковите лагери, снощният метеж – организиран от Борисов

Общество

Хаджигенов: Възстановяваме палатковите лагери, снощният метеж – организиран от Борисов

Снимка:

Отровното трио: Няма да мръднем от площада докато не освободим България

След като в продължение на няколко седмици организаторите на протеста призоваваха за ескалация и прокламираха Велико народно въстание на 2 септември, се оказа че въстанието им било… мирно. Бомбичките в палатките, агитките, къртените павета и опита за палеж на полицаи бяха обявени от „Отровното трио“ за организирани от управляващите.

„Събитията от снощи са организирани и режисирани от Борисов със съдействието на МВР и вероятно е платено от някого, ако трябва да предполагам, вероятно от Пеевски. Защото Пеевски има възможността да го плати, а останалите имат възможност да го организират, създадат и подкрепят, защото по данни на СДВР час и половина вчера са гърмели бомбичките, това означава грубо 100 души по една раница на гърба“, заяви адвокат Николай Хаджигенов.

Той по никакъв начин не коментира възможност метежа да е платен от друг човек, който може да си го позволи – Васил Божков. А изпълнители да са неговите съмишленици от „Възраждане“, както вчера намекнаха от СДВР.

„Току що уведомих шефа на СДВР, че възстановяваме палатковите лагери. Хора сега отиват да купуват палатки и тенти и връщаме всичко обратно“, похвали се Хаджигенов.

„До края на деня палатковите лагери ще се върнат, започваме с този тук на пл. Независимост и всички останали лека полека ще ги върнем“, категоричен е той.

„Бесни сме след поръчката на Борисов и Гешев за окървавяване на протеста“, добави Велислав Минеков.

„Ще продължаваме до край, довечера в 20 ч. отново в триъгълника на властта, който снощи се превърна в срамния триъгълник на България. Провокатори, спрейове, бити жени, младежите, които бяха арестувани, лъжите на полицаите, всичко това е лицето на Борисов. Ние нямаме шпицкоманди, полиция и палки, ние имаме само гражданите и затова сме на този площад и няма да мръднем от тук докато не освободим България“, заяви Арман Бабикян.

Протестиращи блокираха част от движението на пл. Независимост днес - между Министерски съвет, парламента и Президентството, и направиха жива верига.

Движението бе освободено след кратък сблъсък между протестиращи и полиция.  


Коментари (33)

Иван Тенев Тоя ме кефи......ебати наглеца !
03.09.2020 13:00 / Отговор
ТЪРСЯТ СЕ ЧИТАВИ ЮРИСТИ, КОИТО ДА ПРЕДСТАВЯТ ЛЕГАЛНИ ПРИЧИНИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ ОТРОВНАТА ДЕЙНОСТ НА ТЕЗИ ТРИМАТА-И ТЕ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И СЪДЕНИ.
03.09.2020 14:12
Слугите на Черепа Имат обаждане от Дубай :)
Полицията във Варна разчиства палатките на протестиращите, разположени на бул. "Мария Луиза" във Варна.
Премахнат е палатковият лагер пред община Варна. Кръстовището е освободено и е отворено за преминаване от градския транспорт и леките автомобили.
Остават обаче палатките на площадчето встрани от общината.
Триото ще духа на Черепа :)
03.09.2020 13:01 / Отговор
коментар Трябваше да арестуват адвокатина на дубайския рецидивист не само техните изпълнители пандизчии, агитки и други!
03.09.2020 21:30
Тишо Жечев Измитайте се идиоти!София дишаа!!!
03.09.2020 13:04 / Отговор
Тартаргавър Отходното трио - Говнавоз, Говнамет и Говнаяд - по-бърже във затвора!
А Мунчо може да почака мааалко Импийчмънта си.
03.09.2020 18:32
Българин Тези във арестта и да им бъде търсена съдебна отговорност за метежа и ранени полицаи и вандалщините!!?
Какви ПАЛАТКИ ще възстановяват ,нищо такова? Това е фабрика за бомби а не ДЕМОКРАЦИЯ !!! Да бъдат арестувани !!! Ако още малко се провалят те сигурно техните бодове ще ги почистят!
03.09.2020 13:06 / Отговор
Цветко Христов ОТРОВНОТО ТРИО, НАИСТИНА Е ОТРОВНО.
03.09.2020 13:06 / Отговор
ЧукЧук По-скоро отровено.
03.09.2020 13:29
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още