Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. И служители на Бабикян се ваксинират, хвалят организацията

Общество

И служители на Бабикян се ваксинират, хвалят организацията

Снимка:

Положителни впечатления от процеса на ваксинация сподели пред приятелите си във Фейсбук Димитрина Александрова. Жената е протестър, отявлен критик на властта и служител на „отровния“ Арман Бабикян. За това ни съобщиха читатели на Tribune.bg.

ФейсбукФейсбук

Александрова работи за Manira Ltd. – пиар агенцията на Бабикян. Тя е сред хилядите, които се възползват от „зеления коридор“ за всички желаещи ваксина.

Вижте къде в София може да се ваксинирате

Наплив от желаещи да се ваксинират, обсъждат възможността за зелени коридори и през седмицата

От понеделник личните лекари се включват в масовата ваксинация. Само през март очакваме вноса на още половин милион ваксини.  


Коментари (4)

Срещу какво точно се ваксинира другарката?! Нали такъв вирус нямаше и цяло лято се разхождаха като безсмъртни по площадите?!
21.02.2021 15:31 / Отговор
Джедай Тотю Понеже се ваксинирах веднага след тази другарка и мъжо ѝ, питах доктора за какво ги е ваксинирал, а той ми каза, че за такива другарки и другари ваксината е по-специална, като за по-специални люде – против вроден идиотизъм! Както се вижда, тази ваксина е много успешна – симптомите на идиотизма са се изпарили веднага след поставянето на ваксината! Освен това другарката е обещала повече да не гори маски пред Министерството на здравеопазването! Очаква се другата седмица да се ваксинира и другарят Бабичкян!
21.02.2021 16:22
k А, че той ако се ваксинира, няма да участва на изборите!
21.02.2021 16:24
хахахахах Джедай Тотю, прочетох със закъснение.
22.02.2021 08:26

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още