Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Илиана Раева: Нашите момичета са един добър пример за подрастващите и цялото общество

Общество

Илиана Раева: Нашите момичета са един добър пример за подрастващите и цялото общество

Илиана Раева: Нашите момичета са един добър пример за подрастващите и цялото общество - Tribune.bg
Снимка:

„Fibank правят класни и нестандартни инициативи със силен социален ефект“, посочи председателят на Българската федерация по художествена гимнастика

„Нашите момичета, освен спортистки от световна величина, много сериозно участват в социалния живот на България и са един добър пример не само за подрастващите, а въобще за всички.“ Това заяви председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева по време на представянето на новия благотворителен календар на Fibank за 2020 година с участието на грациите.

По думите ѝ младите ни гимнастички притежават невероятни достойнства, качества и ценностна система, от  които в момента не само България, а целият свят има нужда.

„Fibank участва много дейно в този истински техен прекрасен образ в обществото. Тази година календарът е уникален и няма нищо по-красиво като тема от това да помагаме и да обичаме. Календарът с животните е изключително попадение и точна идея. Няма по-добър образ от този на нашите диаманти и златните ни момичета. Това е трета поредна инициатива на Fibank, в която участваме. Освен че подкрепят Българска федерация по художествена гимнастика, те правят едни много интересни, красиви, стилни и класни инициативи, които са доста нестандартни и имат много силен социален ефект, което е много важно“, подчерта Раева.

По думите ѝ изминаващата 2019 г. е била много успешна за българската художествена гимнастика.

„Нашата основна цел беше завоюване на две квоти, които нямахме последните две олимпиади, а пък заслужавахме. Много съм щастлива, защото ние направихме сериозен пробив в индивидуалното. Ако в ансамбъла последните десет години имаме топ състав, имаше една изключителна приемственост от златните момичета към така нар. вече диаманти на България, то индивидуалното с Бранимира Маркова направи един изключителен пробив и нашите гимнастички Боряна Калейн, Катрин Тасева и Невяна Владинова трайно се настаниха сред топ гимнастичките“, отбеляза Илиана Раева.

Тя сподели, че очаква следващата година също да е успешна и да се представят достойно на предстоящата олимпиада и състезания.

 „Изпращаме една поредна много успешна година и мислим и се надяваме за една силна и успешна 2020. Нашата  цел е да се тренира много сериозно, много отговорно и да направим възможно най-силните и зрелищни композиции, така както сме били досега. Ако успеем да направим това нещо, аз смятам, че ние ще имаме един много сериозен успех при индивидуалното и при ансамбъла“, категорична е Раева.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Ана Уникално готини момичета, дано наистина те да бъдат пример за младите, а не разни певици със съмнителни певчески данни, примерно.
12.12.2019 16:25 / Отговор
Shushulina Наистина успяват да въздействат силно на обществото. Подкрепям.
12.12.2019 17:07 / Отговор
Делчо Попов Златните момичета са чудесни! Кучетата също! Поздравления за всички, които са направили този прекрасен проект!
13.12.2019 17:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати