Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Изчезналата Ивана е била системно тормозена от съучениците си. Посещавала е психолог

Общество

Изчезналата Ивана е била системно тормозена от съучениците си. Посещавала е психолог

Изчезналата Ивана е била системно тормозена от съучениците си. Посещавала е психолог - Tribune.bg

Изчезналата 17-годишна Ивана Георгиева е била подлагана на тормоз от съучениците в класа й. Поради тази причина с нея е работил и психолог и психиатър, родителите й са я водили на консултация и в Кюстендил. Кметът на Дупница каза пред БТА, че ще предизвика проверка по отношение на това каква е била средата в учебното заведение. Ивана е обявена за държавно издирване.

Периметърът се разширява, съобщиха от полицията в Кюстендил. От там посочиха, че днес на терен работят над 150 служители на МВР от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци.

Момичето е в неизвестност от 22 февруари, родителите му са съобщили в полицията в града в четвъртък в 22:00часа, че не се е прибрала и търсят помощ. Служителите от Районно управление (РУ) Дупница са предприели незабавни издирвателни действия, казаха още о полицията.

Оттам припомниха, че в РУ Дупница работи оперативен щаб, който координира действията на екипите и се ръководи от директора на Областната дирекция на МВР - старши комисар Светослав Григоров.

В акцията участват кучета, ползват се и термокамери. Още от рано сутринта днес в социалните мрежи отново се организират доброволци, които се включиха в обхождането на терените около Дупница.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати