Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Издънката на „Господари на ефира“ с ново амплоа

Общество

Издънката на „Господари на ефира“ с ново амплоа

Снимка:

Отказал много предложения за работа

Два месеца след като скандала с „бития репортер“ на „Господари на ефира“ разтърси медийното пространство, Димитър Върбанов се завръща с гръм и трясък. За това се похвали той сам в социалната мрежа. По думите на репортера, който беше заснет от охранителни камери да симулира побой срещу себе си, в последните месеци отказал много предложения за работа.

Здравейте, Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта в много предавания, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова отново съм готов за битки.

Благодаря за ежедневната подкрепа, която получавам от много от вас! Тя ме задължава да продължа. И продължавам от там, докъдето спрях!

Има един склад, от който все пак трябва да се измъкне развалената храна. Той е символ и на много други „складове“, които трябва да се разровят, за да се измъкнат порочните практики, корупцията и всичко развалено, което се мултиплицира в обществото ни.

Затова на 8 декември започвам ново авторско предаване в Интернет – „РЕПОРТЕРЪТ“. Първият брой ще водя от паметника „Асеневци“ във Велико Търново. Ако искате да гледате новото предаване на живо – очаквам ви там!

Начало – 17.00 часа“, написа той.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив