Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Как да боядисате яйцата, за да привлечете късмета към себе си

Общество

Как да боядисате яйцата, за да привлечете късмета към себе си

Как да боядисате яйцата, за да привлечете късмета към себе си - Tribune.bg
Снимка:

Традицията повелява на Великден да имаме шарени яйца на трапезата. Това е отколешен обичай, който продължава да се изпълнява и да увлича малки и големи. Както знаете, важно е първото боядисано в дома яйце да е в червено. Най-възрастният член на фамилията трябва да потърка бузките на малчуганите именно с това яйце. Счита се, че така децата ще бъдат здрави през цялата година. Напоследък обаче се налага тенденцията багрите за великденските яйца да се подбират много внимателно. Причината –  някои от цветовете могат да привлекат богатството и късмета в дома ни. Ако пък решим да ги съчетаем върху черупката на едно яйце, ефектът може да се окаже поразителен.

Когато става въпрос за успех и престиж, на преден план излиза червеният цвят. Той има енергията на огъня и слънцето. Знаете ли, че в Китай и Индия това е цветът на щастието? Ако искате да заредите живота си с щастие и пари, изберете точно него.

Жълтото е цвят, който привлича положителното в живота ни, парите също. Подходящ е, ако искате да увеличите финансовото си благосъстояние и да си осигурите стабилност.

Синият цвят пък ще помогне да запазите и да обогатите източниците си на доходи.

Розовото е по-светлият вариант на червеното и има всички негови положителни въздействия. Това е цветът, който ще ви донесе повече щастие и изобилие във финансов план.

Зеленото се асоциира с тревата и дърветата. Този цвят е изключително благоприятен за увеличаване на късмета в дома и за значителна положителна промяна в банковата сметка.

Възползвайте се от нашите предложения, когато боядисвате яйцата си за Великден. А след това може да опитате силата на цветовете в игрите на СПОРТ ТОТО. С тиража в четвъртък може да грабнете една от петте бонус печалби по 1 000 лева, а джакпотът в играта „Тото 2 – 6/49“достигна космическите 5 440 000 лева. А този в „Тото 2 – 6/42“ влиза в топ 3 на джакпотите в играта до момента с рекордната сума от 1 520 000 лева. Играта „Зодиак“ разполага с постоянен джакпот от 3 000 000 лева.

От СПОРТ ТОТО напомнят на всички участници да представят своята карта ТОТО КЛУБ, когато правят залози. Тя им дава възможност да трупат бонус точки, които може да им донесат страхотни допълнителни печалби. В момента тече най-новата кампания „Всеки ден е Великден“. А залози може да правите и онлайн на www.toto.bg. Необходимо е да имате регистрация, която става бързо и лесно, а сигурността ви е гарантирана. За съдействие и въпроси по време на регистрацията може да се обърнете на [email protected]

 

 

 

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети