Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Каролев отново пропускал карантината – обикалял София

Общество

Каролев отново пропускал карантината – обикалял София

Снимка:

Владимир Каролев очевидно не се е стреснал от срамния скандал, който забърка в Банско и завърши с арестуването му. Само ден след като бе освободен от ареста под гаранция от 50 000 лева за погазване на мерките срещу коронавируса, устатият икономист отново бе засечен да нарушава карантината, под която е поставен, предава Lupa.bg и публикува видео на свои читател.

В ранния следобед Владимир Каролев бил заснет на паркинг до бизнес сграда на оживения бул. „Черни връх” №65В. Икономистът или е пазарувал авточасти от специализиран магазин, или е изпращал или пък получавал пратка от офиса на известна куриерска фирма. При всички случаи обаче Каролев отново нарушава карантината, под която е поставен.

Само преди 3 дни Владимир Каролев възбуди обществено недоволство, след като хукна към хотела си в Банско „Три планини” след завръщане от Лондон и поставянето му под 14-дневна карантина, която трябваше да изтърпи в дома си в София. Каролев обаче се самокомандировка в хотела си в Банско, а след това излезе на излет в Пирин планина, макар това да е забранено.

Накрая икономистът се подигра с „издирвачите” от Разлог и допусна, че няма да го санкционират, тъй като работното им време е изтекло, преди да пренощува в арестантската килия в Благоевград.

Заради своеволията му по време на извънредно положение, застрашаващи и здравето на други хора, срещу Каролев бяха повдигнати две обвинения. Той рискува присъда до 5 години затвор и глоба до 50 000 лева, която вече е платил под формата на парична гаранция.

Дали обаче новото му нарушение няма да завърши с пореден арест?  


Коментари (7)

нино Наглец! В затвора!
27.03.2020 18:02 / Отговор
Гергана Гацева Този наистина си го търси и дано си го намери заслуженото! Безочлив до безобразие...
27.03.2020 21:16 / Отговор
Ами... Няма бивши агенти, те завинаги се смятат за безсмъртни и недосегаеми!
27.03.2020 21:19 / Отговор
50 000 Сигурен съм,че ще го заболи,дори егото,ако го глобят 50 каймака!
27.03.2020 22:40 / Отговор
Детелина То бива наглост, ама това вече на нищо не прилича. Директно в затвора, без никакви компромиси. Само радикални мерки, иначе няма да се справим с коронавирус а
28.03.2020 07:13 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още