Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кметицата на Троян с положителен тест за COVID-19

Общество

Кметицата на Троян с положителен тест за COVID-19

Кметицата на Троян с положителен тест за COVID-19 - Tribune.bg
Снимка:

Кметът на Троян Донка Михайлова обяви, че е дала положителен тест за коронавирус. Тя е поредният представител на политическите среди, който преминава през заразата. Положителни са и антигенния, и PCR-теста ѝ.

„Дисциплинирано спазвах всички възможни противоепидемични мерки, но част от  контактите ми нямаше как да бъдат избегнати без последствия  за Общината и за гражданите. Съжалявам, че ще причиня тревоги на хората, с които по силата на служебните си ангажименти контактувах. Говорих с всички лично, за да ги предупредя. Във времето, в което съм в карантина, стига да съм в състояние, ще се стремя да участвам в решението на най-важните проблеми за Общината“, анонсира Михайлова.

Тя съобщава, че с Временния оперативен щаб комуникира ежедневно  онлайн, така поддържа връзка и с колегите си в общината.

„Неподлежащите на отлагане контакти с гражданите ще пренеса  също във Вайбър и Месинджър. Моля за разбиране, ако не успея да отговоря на всички. Звънете на тел. 6-80-01  на сътрудника на Кмета, тя ще намери начин и време, за да ме информира за проблема. Бъдете здрави. Помнете, че контактите крият риск, защото всеки от нас може да е вирусоносител, без да предполага. И знайте, че ще се справим!“, уверява тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати