Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Българският спортен тотализатор развива мрежата си и влиза в супермаркетите!

Общество

Българският спортен тотализатор развива мрежата си и влиза в супермаркетите!

Ръст в лотарийните игри от 103% за март, април и май спрямо същия период на миналата година, отбелязат от Спорт Тото

Българският спортен тотализатор развива мрежата си и влиза в супермаркетите! Държавното тото откри свой нов пункт в супермаркет от веригата „Фантастико“ в ж.к. Младост – 1.

„Това е проект, за който работим от около месец заедно с партньорите ни от търговската верига. Това е естествена стъпка за новото ръководство. Целта е да разширим мрежата за продажби. Разширявайки мрежата за продажби, вдигаме и постъпленията. По този начин се увеличават приходите както в хазната под формата на 15% данък, така и в Министерството на младежта и спорта под формата на такса, която плащаме ежеседмично за подкрепа на българския спорт. Т.е. колкото повече хората играят, толкова повече, с всеки един фиш, с всяко едно талонче, те подкрепят българския спорт. Парите остават в България на 100%, не отиват в чужбина. Повечето от тях се разпределят между играчите. Една част отива за данъци, една част отива за спорта“. Това заяви за Tribune.bg Любомир Петров – изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор.

Любомир Петров – изпълнителен директор на Българския спортен тотализаторЛюбомир Петров – изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор

Той припомни, че от талончетата 10% или 10 лева от всеки 100 лева приход отиват в Министерството на младежта и спорта. 62% се връщат под формата на печалби към участниците.

„Това е един сериозен процент“, подчерта той.

„Смятаме, че кампанията ще бъде успешна. Имаме предварителни разчети. Ще ги следим много внимателно, как вървят постъпленията чисто от финансова гледна точка“, отбеляза Любомир Петров.

До края на месеца трябва да бъдат отворени и другите нови обекти на територията на търговската верига.

Българският спортен тотализатор откри свой нов пункт в ж.к. Младост – 1Българският спортен тотализатор откри свой нов пункт в ж.к. Младост – 1

„Относно другите обекти – в тях планираме да имаме томболи с различни предметни награди като телевизори, лаптопи. Ние като Български спортен тотализатор предпочитаме първо да работим с българските вериги, за да остават парите в България. Да не изтичат по чужди вериги. Ще работим и с другите вериги, но предпочитаме първо българските“, категоричен е изпълнителният директор на Спорт Тото.

Той заяви още, че не се планира такова агресивно развитие, както в частните лотарии.

„Умерено ще бъде нашето развитие - не планираме във всяка будка и във всеки ъгъл да продаваме хазартен продукт“, обясни Петров.

След промените в системата на Българския спортен тотализатор се отбелязва и значителен  ръст на приходите.

„Ръстът в лотарийните игри е 103% за март, април и май спрямо същия период на миналата година“, посочи Любомир Петров.

Българският спортен тотализатор откри свой нов пункт в ж.к. Младост – 1Българският спортен тотализатор откри свой нов пункт в ж.к. Младост – 1

„За нас е важно да работим с Българския спортен тотализатор, защото те са много голям и разпознаваем бранд повече от 60 години. Така че, ние се съсредоточаваме точно в тази посока“, заяви от своя страна Илия Гешанов – директор експанзия и управление на недвижимата собственост в българската търговска верига.

От търговската верига се надяват, че благодарение на тото пунктовете ще привлекат и повече клиенти.

„Това е добавена стойност към нашите супермаркети. Точно това очакваме“, каза още Гешанов.

Българският спортен тотализатор откри свой нов пункт в ж.к. Младост – 1Българският спортен тотализатор откри свой нов пункт в ж.к. Младост – 1

Откриването на новия тото пункт привлече вниманието на много запалени почитатели на Българския спортен тотализатор.

„Играя тото от 1962 година. Бях на 22 години. Все очаквам да дойде голямата печалба. Може би затова стигнах на 84 години. Има някакъв стимул.  Може би това ми дава тласък да доживея и този тираж, да доживея и следващия тираж. Здраве да има. Аз съм казала – улуча ли от тотото, първото нещо, което ще направя, е да дам подарък на църквата“, споделя Марийка Митева.

Марийка МитеваМарийка Митева

СНИМКИ: Десислава Маринова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

схемата е ясна Този прост народ докога ще се връзва на легалните им схеми за обир? Държат ви на ниски заплати и ви принуждават да теглите заеми от банките и играете тото. Вие ги следвате като овце...Те се подиграват с вас като ви обират жълтите стотинки, а вие даже им се възхищавате как хитро са ви обрали...Трябва да се закрие тотото като цяло. Те съвсем легално ви държат мизерни и принуждават да потънете в заеми и да си дадете последните стотинки, за да си купите надежда за по-добър живот.
17.12.2020 19:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети