Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Марешки изригна: Що за изверг трябва да си, за да малтретираш деца?

Общество

Марешки изригна: Що за изверг трябва да си, за да малтретираш деца?

Марешки изригна: Що за изверг трябва да си, за да малтретираш деца? - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки изригна в социалната мрежа Фейсбук след сцените на насилие на вчерашните протести пред Румънското посолство. Тогава беше изпочупен автомобилът на жена, дръзнала да премине през блокадата на кръстовището заедно с мъжа и двете си малки деца. В поста си политикът пита:

"Що за изверг трябва да си, за да малтретираш деца?

Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова, „Отровното трио” и всички останали радетели на блокадите да поемат вината и отговорността за малтретирането на едно българско семейство снощи на бул. „Ситняково” в София.

Всеки нормален човек е потресен и омерзен от кадрите, в които протестиращи мъже брутално чупят колата на хората, псуват майката с най-долни цинизми, а вътре плачат две деца! Това не е протест, това вече е престъпление!

Що за изверг трябва да си, за да извършиш такова неща?! Кой ще отговаря сега пред закона за това брутално насилие?! Кой ще носи отговорността за нанесените психически травми на две българчета?!", пита Марешки.

Политикът продължава с думите, че протестите са излезли далеч отвъд нормалността и са насъскали хората едни срещу други: "Едно младо семейство е искало да се прибере в къщи, да има достъп до дома си. Същото искат и милиони българи, които вече седмици търпят този терор по кръстовищата.

Това, за което предупреждавам от две седмици, се случи. България е в гражданска война с непредвидими последици. Блокадите не са срещу управляващите, а срещу българите. Блокиращите сами изродиха идеята с простотия и агресия!

„Отровните”, Радев, Манолова, Иванов и останалите „лидери” изпълниха дадената им поръчка- отровиха обществото ни, насъскаха хората едни срещу други. Крайно време е да им се потърси съдебна отговорност!

Надявам се децата да са добре, а престъпниците да си получат заслуженото!", пише още във Фейсбук Веселин Марешки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Калин Уважаеми господин Марешки,
Благодаря ви за отговорната реакция! Напълно съм съгласен!
Дано дечицата и майката са добре!
18.08.2020 14:38 / Отговор
Извергът е майката, защо нахлува в пространство с много хора, трябва да и се отнемат децата, тя е отговорната. А полицейската кола мина и замина, без дори да спре. Всичко си беше провокация по план. Полицията не си върши работата, особено превантивната.
18.08.2020 14:56 / Отговор
ИЗВЕРГЪТ НА БЪЛГАРИЯ-Е МЪРЗЕЛИВИЯ КАРИЕРИСТ РУМЕН РАДЕВ , КОЙТО В 21 ВЕК РАЗПАЛИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА МЕЖДУ БЪЛГАРИТЕ-ВСЕ ЕДНО Е 1944 Г.
ИСТОРИЯТА НЕ, БОГ ЩЕ ГО НАКАЖЕ!
18.08.2020 15:03
Галя Ти си простак.
18.08.2020 17:03
Питащ Провокация на какво малоумнико? На незаконните ви идиотщини ли? Жена живееща и плащаща данъци в този град иска да се прибере в къщи! Кой си ти да и кажеш къде да мине!
18.08.2020 17:06
Марто Трябва да си фен на "Отровното трио" и да подкрепяш политически "Демократична България", Мая Манолова или куцият клоун Слави Трифонов! Тогава ще блокираш кръстовища, ще нападаш жени с малки деца и ще хвърляш яйца по обществени сгради, за да може след това с парите на работещите българи тези сгради да се почистват, вместо да отидат за нещо по-смислено като разход! Толкова им е акъла на Христо Иванов и Иво Прокопиев!
19.08.2020 12:07 / Отговор
Прес Христо Иванов, който иска да е водач на протестите защо мълчи за този случай, къде са Манолова и Отровното трио, всички си мишкуват, айде да се скрият вече и да приключват тези циркове, достатъчно се изложиха.
19.08.2020 14:24 / Отговор
Няма начин He очаквам от Христо Иванов да поеме отговорност за случилото се. Него го бива само в организираните циркаджийски изпълнения.
20.08.2020 08:44 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати