Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Майката на припадналото от райски газ дете: Все още не знаем какви ефекти може да има това

Общество

Майката на припадналото от райски газ дете: Все още не знаем какви ефекти може да има това

Майката на припадналото от райски газ дете: Все още не знаем какви ефекти може да има това - Tribune.bg
Снимка:

Все още не е ясно какви са точно ефектите и дали ще има дългосрочни такива след употребата на райския газ, посочи пред БТВ Елица Йорданова, майка на колабиралото след употреба на алкохол и райски газ момче в Правец. През последните дни случаят разтревожи обществеността у нас и нагледно показа заплахата от продажбата на райски газ.

„Синът ни е по-добре, наблюдаваме го за остатъчни ефекти. Райският газ може да причини недостиг на кислород в мозъка, главозамайване, сърцебиене“, обясни Йорданова. По думите ѝ все още не е ясно какво количество газ и алкохол е приело момчето, тъй като не са му правени кръвни тестове.

„Надявам се колкото се може повече родители да разберат какви реални опасности има за нашите деца. Да не се концентрираме върху конкретния случай, а да погледнем на по-голямата картинка, че на всяко дете може да се случи“, призова майката на пострадалия тинейджър.

Районната прокуратура в Ботевград проверява случая. от своя страна управителят на заведението е категоричен, че не продават алкохол и райски газ на непълнолетни лица.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати