Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Мъж на годината“: Мангъров не иска да си мери мъжествеността, това не било порно

Общество

„Мъж на годината“: Мангъров не иска да си мери мъжествеността, това не било порно

Мъж на годината: Мангъров не иска да си мери мъжествеността, това не било порно - Tribune.bg
Снимка:

„По какво ще мерим мъжествеността – по дължина, по дебелина, по какво...“

„Какво значи „Мъж на годината“, първо? По какво ще мерим мъжествеността - по дължина, по дебелина, по какво... Това са пълни глупости. Това да не е порно, че да си мерим мъжествеността. Айде моля ви се...“ С този коментар, направен пред dir.bg, инфекционистът доц. Атанас Мангъров също се отказа от класацията, в която беше номиниран с генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски.

Няколко часа по-рано стана ясно, че и шефът на ВМА не иска да участва в „Мъж на годината“.

„Не знам въобще как се е случила тази номинация. Късно снощи неприятно се изненадах и първата ми работа бе да изпратя писмо на Радосвет Радев за оттегляне на подобна номинация“, обяви днес Мутафчийски.

Преди ден започна публичното гласуване за номинираните личности в традиционната класация на „Дарик“. Номинирани бяха Мутафчийски, Мангъров и членовете на българската гребна експедиция "Неверест" - баща и син - Максим и Стефан Иванови, които прекосиха изцяло със собствени сили Атлантическия океан за 105 дни.


Коментари (2)

ау Сега за кого ще гласуват червените тролове?! Странно как не се отказа докато генерал Мутафчийски не ги отсвири. И не се чудеше какво ще си мерят, важното изобщо да го допуснат нещо да си мери с него и да го споменават в едно изречение с генерала. Платен провокатор, безнравствен лекар.
07.01.2021 14:22 / Отговор
г-з печели класацията : ПСИХОПАД : честито?
07.01.2021 16:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема