Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Мечка взе телефона на мъж в зоопарка в Стара Загора, решил да я снима отблизо

Общество

Мечка взе телефона на мъж в зоопарка в Стара Загора, решил да я снима отблизо

Мечка взе телефона на мъж в зоопарка в Стара Загора, решил да я снима отблизо - Tribune.bg
Снимка:

Мечка взе и за малко не изяде телефона на посетител в зоопарка в Стара Загора, решил да я снима отблизо, съобщава посетителка в своя публикация във Фейсбук.

"В късния следобед днес господин решава да снима мечетата отблизо и набързо остава без телефон. Същият настояваше служителите да му го върнат, но аз лично съжалявам за мечето", пише Таня Койчева.

От зоопарка в Стара Загора заявиха, че случката е можела да завърши фатално за мечока Тишо и призоваха правилата да се спазват, за да не се застрашава животът както на хората, така и на животните.

"В Зоопарка има правила - те пазят всички вас, но и живота и спокойствието на нашите обитатели. Камерите, пък, са за установяване на нарушителите на тези правила, защото има действия, които могат да имат тежки и необратими последствия! Днес една снимка можеше да струва живота на една от нашите мечки. Лайковете в социалните мрежи не са нещо важно, напомняме го отново! За щастие нашият екип, заедно с ръководителя ни д-р Ивелина Илиева, действаха бързо и успяха да предотвратят сериозни последици. Следим здравословното състояние на Тишо", посочиха от зоопарка.

Предстои на мъжа да бъде наложена глоба.

Последваха препоръки и молби към посетителите.

"Не прескачайте оградните съоръжения. Не пъхайте телефони, ръце или различни предмети през огражденията на местообитанията. Не хранете и не дразнете животните", напомнят служителите на зоопарка.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети мечка, зоопарк
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети