Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Мегз тушира Карбовски с чатовете помежду им, стартира #metoo

Общество

Мегз тушира Карбовски с чатовете помежду им, стартира #metoo

Мегз тушира Карбовски с чатовете помежду им, стартира #metoo - Tribune.bg
Снимка:

Дизайнерката Меглена Каканашева - Мегз публикува чатове с Мартин Карбовски, който я кани на срещи с интимен подтекст. Мегз обяви, че ще създава движение #metoo в България.

„Много момичета ми писаха, за да ми споделят как те също са получавали сексуални ултиматуми на работното си място или под други форми на властова зависимост. Всички казват „и какво може да направим”, „кой ще ни повярва”, „няма смисъл”. Факт е, че в България за този проблем не се говори и няма общоизвестни, работещи методи за справяне с него. Поради тази причина ще използвам популярността си, за да се опитам да прокарам движението #metoo в България. Писах на международната организация и ще дам всичко от себе си, за да изградим работещ метод за адресиране на проблема у нас“, обяви това.

Първа от Карбовски пропищя моделката Нора Недков, а после Каканашева се включи с още подробности.

Родна дизайнерка попиля Карбовски: Мога да разкажа, че искаше пари от президента да говориш срещу премиера

„Засега създавам инстаграм страницата @metoobulgaria И приканвам всеки, който е имал подобен проблем да споделя. Също - търся си админ за страницата. Някой, който е лично съпричастен с каузата и иска да се бори за нея. Пишете ми в профила на @metoobulgaria“, моли тя.

Мегз разказва накратко своята история с Карбовски, за да демонстрира, че не е срамно да се говори.

„В проблема със сексуалното изнудване рядко има доказателства, защото всичко обикновено се случва в лични разговори. Тук, обаче, това, че съм вечно онлайн се оказа положително. Без да искам съм позаписала и позапазила доста неща.  Публикувам някои смс-си пряко свързани с темата за сексуалните ултиматуми. Важното тук е не, че Карбовски е имал желания към мен. Това щеше да е нормално, ако той не беше стигнал до сексуално-работни ултиматуми в тях. Има секс - има предаване. Няма секс - няма предаване.

Историята:

Присъствах на рождения ден на Михаела Тодорова. Карбовски също беше там. Започна да ме навива да му бъда гост в предаването. Казах, че вече не искам да говоря за личните си драми и че единственият начин да участвам е като направим сборно предаване на „Маската” и „Втори план”. Той се съгласи и направихме социалния експеримент „Богат-Беден”. Предаването се получи удар в 10тката и Мартин заговори да имам рубрика при него. Казваше, че той иска да се насочи към политическа журналистика, а аз да застана на неговото място. Радвах се много. Симпатизирах му безкрайно и му се възхищавах като на кумир. За мен да се уча от него и да го наследя беше златна възможност. Не след дълго, обаче, той започна да ми прави комплименти и закачки. Мислех си - те мъжете така се държат, въобразяваш си. После станаха директни покани. И някак той все така извърташе нещата, че уж да се видим лично, за да говорим по работа, а все пиеше и говореше за секс. Започнах да се чувствам зле и да се опитвам да разгранича нещата. В типично свой стил с дълги, огромни обяснения му разказвах, че така не се работи и че отношенията не бива да се случват по този начин. Накрая всичко прерасна в директни ултиматуми и искания. Постоянно ме склоняваше и убеждаваше, че това е нормално като ми казваше как всички преди мен са го правили. За мен беше избор на ценности - как да говоря за морал от телевизора като съм стигнала там неморално. Започнах да ходя на срещите с омраза. Той искаше да са у тях, къщата му се ползваше за офис. На последната ни среща имаше и други жени - те пиеха, опипваха се и танцуваха - говорим за 6 -7 часа следобяда. Повръщаше ми се. Той ми казваше ти много закъсня и те се самопоканиха. Аз не издържах и на поредното притискане му казах някои неща, които мисля за него. Той е честолюбив и се скарахме. Една от пияните жени там взе да ме обижда и да ми казва да си тръгна. Аз се разплаках и си тръгнах. Оказа се, че съм си забравила портмонето. Наложи се да идва СОТ-а, защото те бяха пияни и се заключиха. Това беше, после си мълчах. Казвах си - стига, минало заминало, не си създавай драми. После чух и за други случаи и реших да споделя.“

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

Киро Бизона Карбовски е виден поет, ако не знаете! Ето и последното му стихотворение, написано под напора на чувствата:

„Какту си сидях у къщи, загледан във джама и джолана ми изтръпна. Божке, ко ми стана? Джуката ми затрепери, гъзо зе да мига, в огледалуту съ дзверих - съща шушумига. Алкухолно си завися, няма що да крия, пък и стана месец вече не спирам да пия! Нещу странну зе да става тия два-три дена - аз ли нещу съ побърках или проблем с гена? Одя кът дембил из къщи, гледам кат‘ наакан, ама пишейки у Фейса, много съм нахакан!“. Бравос, машалла и ашколсун!
08.11.2020 21:17 / Отговор
Марто Бърнстейн ще вземе да се гръмне със патрони за глиган – твърде е наглец за да не живееье сам! (по мотиви на Кольо Гилъна), разбираш ли...
08.11.2020 22:04
кесо Червените лайномети като Карбовски все забравят, че вонящите пръски могат да достигнат и до тях! Честито на "късметлиите".
08.11.2020 21:44 / Отговор
Мегз нека да напише и за разговорите на Марто Бърнстейн с Мунчо Фатмака. Дето единият поема ангажимент да подкрепя другия, срещу некакви облаги, разбираш ли...
08.11.2020 22:10
Stefan .
Повечето вече сте написали, почти нямам какво да добавя. Ще спестя укори към Карбовски, понеже съм ял попарата на извадени от контекст разговори. Човек вижда, каквото иска да види. В тези чатове аз съзирам един флирт. Но авторката настоява, че е повече от това. Пък и как да я пропуснеш? От нея тече съблазън на талази. Това й е дар.

Нека ви разсея с няколко реда.
Било е около 2 хилядната година. В някои среди се зародила мода показност. Някои придобивали лъвове и назначавали взвод хора да изнамират магарета по селата и изхранват лъвовете. Други придобивали екзотични животни, влечуги, птици и прочие. Трети трупали бройки с публични красавици. А имало и дами, които си набавяли красавци, за ебане и придружители на лежерни партита по шик дестинации за ски, яхти и гъзарски турнири по тенис, залагания на коне и хрътки и подобни. Един познат разправяше, че повечето са нямали никаква нужда от тези изхвърлячества. Но е било мода, както споменах.
09.11.2020 11:32 / Отговор
Stefan Питат ги, защо ви е това участие, не ви е нужно? Е отговорът е нещо от сорта:
- Абе, да не сме валат.

Та, с този мой познат обикаляхме и близо до една бензиностанция видях това момиче Мегз.
За секунди ме одърви. Не е до липси, аз съм преситен с всички земни блага преизобилно. Но тази просто има дарба да привлича сексуално.
Ако сме честни, дори не е особено красива, на фона на тоновете прекрасни момичета. Но привлича неустоимо. Питах спътника си, как му действа. Той се съгласи, но допълни:
- Не бих я поканил при моите.

Пропуснах да кажа, че някога той искал да се различава от мутро барока и вместо да храни лъвове, просто плащал на красиви жени да му окрасяват офисите.
Без да ги докосва!
09.11.2020 11:37
Stefan .
Види красива жена, разговаря с нея и ако му действа естетически, я кани само да пребивава в офиса му. Даже лично е наредил, никой да не докосва точно тези дами. Плаща им само за красота, сякаш са стайни растения. Не, цветята все пак можеш да помиришеш, а момичетата не.
Някои и до днес работели при него, отдавна са омъжени и си имат семейства. На всички помага, но не ги докосва.

Та, той изрече нещо от сорта, че ако би имал контакт с Мегз или такава като нея, няма да слезне от нея 4 дни. Но НИ-КО-ГА не би я допуснал в периметъра си.

Та и Карбовски. Няма нормален мъж, който да пропусне Мегз.
Но, ако е лапал кинти от президента или негови хора, за да бълва срещу премиера, заслужава публично бичуване с дрянови пръти, без право на анестезия за 168 часа.

Едно е да не можеш да си държиш патката в панталона, съвсем друго е- да бълваш отрова срещу готини хора срещу заплащане.
09.11.2020 11:40
Хело И кои са готините хора-премиера ли?!
09.11.2020 17:56
Някой Ахаха, Стефчо, колко години още трябва да управлява Боко, че да напълни този наследен чувал ? Че на мен не ми се чини да го пълни, напротив, вече и чувал няма ...
11.11.2020 18:20
Хело Към Стефан: И кои са готините хора-премиера ли?
09.11.2020 17:44 / Отговор
Stefan Да. Борисов е супер печен, само залюхани питекантропи не могат да го оценят. Проблемът е, че всеки водач е велик в очите на хората, ако хазната е пълна и има за сирак и вдовица, сиромах и нужделив. Има много кино, театри, картини, скулптури, поезия, хумор, забава. Има здравеопазване на ниво, има добро образование, има прогнозируемост на битието над 5 години, което е щастие. Има спокойствие, има ред, има армия, има технократи, има ояден щастлив еснаф, има инициатива. Съдът е справедлив. И вълкът е сит, и агнето блее жизнерадостно. Така сме били при Свети Цар Петър. Но той наследява богата хазна. Строи училища и манастири, цели 40 години мир и любов. Затворите са полупразни, понеже нравите са на висота. Кой управник не иска това щастие за народа? Е, нема такъв. Но без пари това е невъзможно.
Борисов наследи изтупан брашнян чувал и дългове. Лавира между интересите на големите като някой древен мъдрец. Това е много висока писта умение, но интелектуалстващата сган НЕ ИСКА да признае.
09.11.2020 19:49
Кика Той и пише, че е била с крадци на коли! Явно му е обидно, че уж избира и в нещо важно за нея, а спи с престъпници, докато на него отказва, а той е нормален човек. Като цяло в тези чатове няма кой знае какво, дори напротив, показват не такова нещо, каквото изкарва тя. Като направи тази фондация, ще получи финансиране и не мисля, че и е напълно безкористна целта. А и хора, не я ли знаете, не я ли виждате, едва ли е света вода ненапита, чак пък да е толкова невинна, колкото се изкарва.
09.11.2020 17:51 / Отговор
Шика Не става въпрос дали момичето е "света вода ненапита" или "толкова невинна", това е повърхностно мислене. Нейно право си е да спи с когото й харесва. Работата е в това, че този нерез Карбовски, ако не е Карбовски и сопола си няма да хвърли Мегз на него. А той манипулира, залъгва, обещава и от позиция на силата ги изнудва да му играят по свирката. Нищо ново - такива гадняри сме ги виждали в изобилие, само че времената се промениха и нещата не винаги минават без последици.
10.11.2020 01:42
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати