Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Милена Славова и Елза Парини в словесен двубой за прайда

Общество

Милена Славова и Елза Парини в словесен двубой за прайда

Милена Славова и Елза Парини в словесен двубой за прайда - Tribune.bg

Певицата Милена Славова заяви, че причината да избухне срещу гейпрайда е намесването на деца, които нямат избор къде да отидат. По думите ѝ именно това я е вбесило да реагира с пост във фейсбук.

ЛГБТИ общността и ДБ опитват да изтрият Милена Славова от Фейсбук

Преминах всички възможни обиди. Аз познавам хора, които са с такава ориентация от години, но не ходят на такива паради“, заяви тя пред Нова телевизия.

Славова допълни, че с такова нещо не би трябвало да се парадира и заяви, че дискриминацията вече е към хетеросексуалните, като за пример даде себе си.

В разговора се включи и Елза Парини, която заяви от своя страна, че социалните мрежи имат своя политика и норми, затова кого ще блокират. „Социалните мрежи отдавна не са място, където може да се говори спокойно“, заяви Парини и допълни, че е разочарована от отношението на Милена Славова. Като организатор на гейпрайда, Парини заяви, че това е „шарен лъч“ и не може да отговаря, как някой се облича и какво прави.

Към края на интервюто, разговора между двете стигна точка на кипене, след като певицата се обяви против затварянето на улици, като всички по този начин са принудени да ги гледат. Според Парини причината да са на обществени места е, ако някой ги нападне, да бъде видимо. Славова определи участниците в гейпарада като вулгарни и твърдо се обяви против неговото провеждане.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети