Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Министър Ангелов: Вчера казах истината за сина на президента

Общество

Министър Ангелов: Вчера казах истината за сина на президента

Министър Ангелов: Вчера казах истината за сина на президента - Tribune.bg
Снимка:

„Нищо не съм огласил вчера, казах истината, няма какво повече да коментирам“, това заяви министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов по повод скандала със сина на Румен Радев и критиките от президентството, че е разгласил информация за непълнолетен.

Вчера здравният министър потвърди информацията, че синът на Радев е бил задържан след сигнал до СДВР и РЗИ, след шумно нелегално парти в столицата. Момчето е било отведено в районно управление на МВР.

По-късно от президентството отрекоха информацията. „Синът на президента Румен Радев не е задържан от органи на МВР или отвеждан в РПУ. Неверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, както и за отказ на родителите му да го придружат до дома след проверка за самоличност“, заявиха от прессекретариата на държавния глава.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Тартаковер Не знам дали това е истината за синчето на президента, от двете страни информацията е различна. Това което знам със сигурност е, че едва ли министър на здравеопазването в една държава, трябва да се занимава с такъв нищожен случай, засягащ само един човек и то без да има престъпление, а евентуално административно нарушение и то от непълнолетен ? На министъра работата е да отговори защо няма ваксини, защо хората не се ваксинират, или не искат да го правят, защо смъртност и заболяемост у нас нарастват!? А той коментира една детска кокошкарска история!?
Това е повече от очевидно надупване пред шефа ! Няма как да се очаква друго от министър с предполагаеми педерастки наклонности. Аз избягвам да коментирам сексуалната аномалия при някои хора, но когато тя е съчетана и с морална,вече е нетърпимо.
09.02.2021 16:26 / Отговор
И след тоя коментар имай наглостта да кажеш пак, не че си мръсна ченгесарска комунистическа подлога. Вие сте утайката на човешкия род, тартаковери.
09.02.2021 19:21
nnn Дрън , дрън , глупотевици ! . Журналистите зададоха конкретен въпрос на министъра и той отговори на въпроса им . Не е изпадал в подробности и каза на журналистите , да се обърнат към МВР за повече информация . Вярвам на министъра и не вярвам на Мунчо , който по комунистически дори е готов да се откаже от сина си .... А , вие може да вървите на майка си в п.... с вашият коментар .
09.02.2021 19:24
Фита Ти си пълен тъпак и долен олигофрен
10.02.2021 01:19 / Отговор
нищо ново Същото се случи и преди няколко години с бащата на Радев. Потулиха случая, защото "нашият летец" е много велик.
10.02.2021 10:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети