Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Министър Кралев показа старта на почистване на пътя към спортния комплекс „Белмекен“

Общество

Министър Кралев показа старта на почистване на пътя към спортния комплекс „Белмекен“

Министър Кралев показа старта на почистване на пътя към спортния комплекс Белмекен - Tribune.bg
Снимка:

„Започна почистването към пътя за Високопланинския спортен комплекс „Белмекен“. Силният вятър и снеговалеж попречи това да се случи още вчера, но след като метеорологичната обстановка се нормализира снегопочистването стартира“. Това написа във фейсбук министърът на спорта Красен Кралев, след като вчера стана ясно, че 180 спортисти от няколко държави са блокирани в националната спортна база.

„Снегорин и ратрак собственост на най-добрата високопланинска спортна база в Европа разчистват няколко метровите преспи, които бяха натрупани в последните 24 часа. Очаква се в късния следобед отсечката, която с дължина 4 км да бъде почистена и пътят към базата да е проходим. От вчера съм в постоянен контакт с директора на базата Илиян Пищиков и атлетите. Няма поводи за притеснение за нашите спортисти. Условията, при които са настанени са отлични“, написа още той.

„ В момента във ВСК „Белмекен“ се подготвят 180 спортисти заедно с техните екипи. Всички те споделят, че са изключително доволни от комфорта, който им предоставя спортната  база. Тренировъчният процес на атлетите не е нарушен и се провежда по график.

Те са напълно обезпечени и имат всичко необходимо.

Освен българските национали в базата са още спортисти от Германия, Унгария и Молдова, а в събота ще пристигнат и плувци от Малта“, пише още Кралев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети