Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Министрите Кралев и Маринов подкрепиха децата и семействата на загиналите и пострадали служители на МВР

Общество

Министрите Кралев и Маринов подкрепиха децата и семействата на загиналите и пострадали служители на МВР

Днес се проведе 10-ия юбилеен благотворителен концерт „С обич за децата, в памет на бащите герои“

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на Варна Иван Портних уважиха 10-ия юбилеен благотворителен концерт „С обич за децата, в памет на бащите герои“ във Варна. Инициативата е в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг полицаи и пожарникари от Областните структури на МВР.

Проявата се организира от Синдикална федерация на служителите в МВР – Варна, която през 2019 чества десет години от своето основаване и е под патронажа на кмета на Варна Иван Портних.

Началото на концерта по традиция бе дадено от Представителния духов оркестър на Военноморските сили на Република България  с химна на нашата страна. Тържествената програма продължи до 14,00 ч., като присъстващите се забавляваха с изпълненията на множество певци и танцови формации. По време на събитието жителите и гостите на морската столица имаха възможност да видят демонстрация с полицейска, пожарна техника и помощни средства, както и демонстрации по бойни спортове.

На концерта присъстваха още областният управител на Варна Стоян Пасев, директорът на ОДМВР - Варна Даниел Пашов и директорът на ОДМВР - Добрич Никола Панчев.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема