Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Младежи облагородиха исторически паметник край Криводол

Общество

Младежи облагородиха исторически паметник край Криводол

„Днес в мемориалния комплекс „Томин мост” край Криводол изпълнихме ангажиментите, които поехме на срещи с жителите в общината. Инициатива поета от  младежите, членуващи в МГЕРБ Враца и Криводол даде начало на облагородяване на този исторически паметник“. Това написаха в социалните мрежи младежи, реализирали инициативата.

В това благородно начинание се включиха областния координатор на младежи ГЕРБ Враца - Мартин Харизанов, Илиян Еленков - кандидати за народни представители, както младежи, приятели и членове на ГЕРБ в района, които са събрали с общи усилия необходимите средства за закупуването на пейки и прожектори. Прясно монтираните специални прожектори осветяват монумента на върха на местността и така той да се вижда от далеч.

„Надяваме се стартираната инициатива да постави началото на последващи подобни каузи, които да привличат все повече симпатизанти без значение от политическите им възгледи и симпатии, а съграденото от нас да оставим за ползване от всички жители и гости на родния ни край. Защото народ, който не помни своето миналото няма бъдеще!”, казват още младежите.

Мемориалният комплекс „Томин мост” край Криводол Мемориалният комплекс „Томин мост” край Криводол

Мемориалният комплекс „Томин мост” край Криводол Мемориалният комплекс „Томин мост” край Криводол


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети