Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. МП и ДАЗД с проверки заради скандалния клип, заснет в Съдебната палата

Общество

МП и ДАЗД с проверки заради скандалния клип, заснет в Съдебната палата

МП и ДАЗД с проверки заради скандалния клип, заснет в Съдебната палата - Tribune.bg
Снимка:

Полуголи жени и въоръжени мъже в дома на Темида

Министерството на правосъдието (МП) и Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) са започнали проверки заради скандалния клип, заснет в столичната Съдебна палата, съобщи БНТ.

Правосъдният министър Данаил Кирилов е изискал доклад от Главна дирекция "Охрана", който трябва да изясни кой и на какво основание е разпоредил в Съдебната сграда да бъде заснет музикален клип, уронващ престижа на съдебната власт.

Шокиращото видео е към парчето на българския музикант Аlek Sandar, който в дует с рапъра Juicy J, изпълнява „Yerba“. Заглавието произлиза от един от жаргоните, с които в последните години употребяващите марихуана наричат цигарите с трева.

В клипа, в Съдебна зала, израства растение, което кара хората да танцуват, сред тях има и дете, а зениците и очите им да стават големи. Част от клипа са оскъдно облечени жени, въоръжени мъже, автомати, пистолети, разширени от дрога очи. Част от сцените са по коридорите на сградата. Ясно се вижда първият етаж в палата и последният етаж, където се помещава ВКС.

В Съдебната палата се помещават няколко съдилища, сред тях Софийски градски съд, Софийски апелативен съд, Върховен касационен съд, Окръжен съд – София. Отговорност за цялата сграда носи ВКС, с председател Лозан Панов. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Вайсефодр Защо въобще е разрешено оръжие в Б/я, защо няма цензура на всички такива клипове..... и дете в такъв долнопробен клип.... защо няма закони какво може и какво не може да има клипове .... какво показваме с тия клипове..... много тъжна държава.... такова безпококисие.... отвратително и всички в тоя клип!
22.04.2020 19:25 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети