Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. МВР отново не позволява на камионите да стигнат до София

Общество

МВР отново не позволява на камионите да стигнат до София

МВР отново не позволява на камионите да стигнат до София - Tribune.bg
Снимка:

„Отново имаме разрешение за протест в центъра. Но сега научавам от колегите, че още от Самоков не позволяват на камионите да излязат, за да стигнат до София.“, това каза за Bulgaria ON AIR председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова.

„Помолихме министър-председателя да се преустановят тези репресивни мерки и да бъдем да оставени да протестираме мирно. Какво ще се случи, предстои да разберем“, допълни тя.

По думите ѝ техен морален дълг е да излязат на протест.

„Ние не може да преустановим тези протести при условие, че не сме постигнали необходимите мерки. Не сме постигнали антикризисните мерки, които да бъдат полезни както за нас, така и за хората, които ползват нашите услуги. Това беше обяснено и на премиера. Показателно е, че и столичният градски транспорт също е включен в протеста“, допълни Милтенова.

По думите ѝ това е ясен знак, че не става въпрос за частни интереси.

„Става въпрос за един обществен интерес, който трябва да защитим. Ние чухме, че тези протести са подклаждани и от Путин. За пореден път казваме, че нямаме политически искания“, коментира председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати