Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. На летище Варна проверяват кацналите от рискови дестинации

Общество

На летище Варна проверяват кацналите от рискови дестинации

Снимка:

На жп гарата и на автогарата се преглеждат всички пристигащи

Потвърдени са 2 нови положителни проби на заразени с коронавирус, с които болните във Варна стават общо трима. Новите два случая са на хора, пристигнали от Австрия и Испания, които от вчера са настанени в инфекциозното отделение.

На двата медицински пункта - на жп гарата и на автогарата, се проверява всеки пристигащ пътник в града, обяви кметът Иван Портних.

По решение на областния кризисен щаб на Летище Варна се проверяват всички пристигащи от рисковите дестинации Китай, Иран, Бангладеш, Индия, Малдиви, Непал, Шри Ланка, Испания, Италия, Южна Корея, Франция, Германия, Нидерландия, Швейцария, Великобритания и Северна Ирландия.

„Продължаваме дезинфекциите на подлези, детски и спортни площадки, публични сгради, автобуси и тролейбуси на градския транспорт. Отново призовавам за максимално ограничаване на контактите! Ограничете максимално и движението на Вашите деца и близки възрастни хора. Изпълнявайте изискванията за хигиена, грижете се за деца и възрастни хора. Стойте вкъщи. Бъдете здрави!“, призова кметът.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема