Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Още 90 военни със симптоми на COVID-19, над 200 офицери и генерали вече са заразени

Общество

Още 90 военни със симптоми на COVID-19, над 200 офицери и генерали вече са заразени

Още 90 военни със симптоми на COVID-19, над 200 офицери и генерали вече са заразени - Tribune.bg
Снимка:

Нова вълна на заразата в армията след учението на Корен

Близо 90 военни са с оплаквания и симптоми на Ковид-19, след учението на полигона Корен и посещението на президента Румен Радев там, твърди Breaking.bg, позовавайки се на свои източници.

Днес са изследвани близо 90 военни от Сухопътни войски, които са със симптоми на коронавирус – температура, кашлица, мускулни болки в цялото тяло.

Ако пробите им се окажат положителни бройката на заболелите офицери и генерали след срещата с Румен Радев се очаква да надхвърли 200 души. 10 генерали от Сухопътни войски и 7 генерали от ВВС са във ВМА заразени с коронавирус след пищния банкет за празника на авиацията на 16 ноември в резиденция „Лозенец“, с над 300 гости, без никакви предпазни мерки. Там беше и Румен Радев.

Реално ВВС са пред приземяване заради коронавируса, който обезглави тяхното ръководство.

Не по-розово е положението в Сухопътни войски, посетени на полигона Корен от президента Румен Радев, който отказваше да се карантинира, въпреки заболелия командир на ВСС Димитър Петров. И обикаляше страната, за да си „изпълнява програмата“. Радев излезе в изолация едва преди няколко дни, когато се оказа, че дясната му ръка Димитър Стоянов се оказа с положителна проба, настанен в тежко състояние във ВМА.

Пипнал ли е самият Радев коронавирус? Въпросът гложди много хора, откакто държавният глава се карантинира и спря да си показва тестовете, пише 7dnibulgaria.bg.

Откакто преди два дни бе поставен в изолация, заради контакти със заразени, президентът нито веднъж не е говорил по темата, нито пък е показвал изследванията си, както правеше преди това.

Според „Отровното трио“ още един известен военен човек и виден протестър е във влошено здравословно състояние. Става въпрос за Димитър Шивиков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

АЛЧНИ ЧЕРВЕНИ ОЛГОФРЕНИ, НАЧЕЛО С ТЕРОРИСТА РАДЕВ ВЕЧЕ 114 ДНИ СЕ ОПИТВАТ ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ....... СЛЕД БЕЗ ПЛОДНИТЕ ПРОТЕСТИ, СЕГА ПОСЯХА ЗАРАЗАТА В БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!
ДАНС КЪДЕ СПИ?
ЗАЩО НЕ АРЕСТУВА ВУРУСОЗАРАЗИТЕЛИТЕ-ЗАСТРАШЕНА Е НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.......
31.10.2020 20:45 / Отговор
Ено Адмирации!!!
31.10.2020 21:53
Mihaela И Каракачанката го подкрепя в това унищожение! Плътно до него,да не изпусне гюведжа! И за него НЯМА глоба. Дупе и гащи са!
01.11.2020 05:28
Erasmus Нарушаването на мерките за превенция срещу заразата трябва да бъдат подложени на по- строг контрол от компетентните органи.
31.10.2020 21:15 / Отговор
Reni Kostova Комунягите са рецидивисти в "обезглавяването" на българската армия. По примера на руските си господари от Балканската война, а през 1925 и 1944г. по директна заповед пак от Москва веднъж с кървав атентат, после с кървав преврат. По данни на ЦРУ днес (снига да е достоверно!) имаме работа с биологично оръжие. И все русоробите са замесени като инициатори в изваждането от строя на командния състав на армията. Вечните и неизкореними врагове на България!
31.10.2020 22:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати