Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Отборите на Ботев (Враца) и Спартак (Варна) подкрепиха кампанията „Избери живота” (СНИМКИ)

Общество

Отборите на Ботев (Враца) и Спартак (Варна) подкрепиха кампанията „Избери живота” (СНИМКИ)

Отборите на Ботев (Враца) и Спартак (Варна) подкрепиха кампанията Избери живота (СНИМКИ) - Tribune.bg

Отборите на Ботев (Враца) и Спартак (Варна) подкрепиха националната кампания “Избери живота”, инициирана от Младежи ГЕРБ. Двата отбора излязоха на терена с бели фланелки с надпис „Избери живота”.

"Избери живота"

Кампанията на МГЕРБ  е надпартийна и национално отговорна. Тя стартира символично в навечерието на Международния ден на младежта-12-ти август.

Кампанията е насочена срещу употребата на алкохол и наркотични вещества, както и срещу агресията на пътя.

Кръгла маса Избери живота завърши с обща декларация и призив за национално обединение

В инициативата се включиха заместник-кметът на Община Враца Александър Владимиров, областният координатор на МГЕРБ-Враца Мартин Харизанов, Николай Алгафари, Николай Николов и Диян Иванов, които са членове на НИС на МГЕРБ.

"Избери живота"

"Избери живота"

В подкрепа на инициативата се включиха също и  Георги Велчов,  представител на баскетболната общност във Враца;  Альоша Велков от Атлетически клуб "Враца"; Ивайло Младенов от Спортен клуб по лека атлетика "Ивайло Младенов"; Венета Начева от Спортен клуб по плувни спортове "Ботев 2000"; Мартин Руменов от Спортен клуб по плувни спортове "Ботев"; Георги Тодоров от Атлетически клуб "Павел Павлов"; Геомил Иванов от Клуб по тенис на маса "Ботев Враца" 2020; Михаил Велчовски от Спортен клуб "Победа"; Иво Русинов  и Емил Русинов от Боен клуб "Сила"; Светозар Станчев от Волейболен клуб "Ботев" Враца; Димитър Найденов от Клуб по борба "Ботев - 93"; Ангел Ангелов от Колоездачен клуб "Враца Велообщество"; Дамян Петров от технически моделен клуб - Враца, Росен Петков  и Георги Петков, който е собственик на Фитнес център “Кинг” и други.

Припомняме, че големи звезди на българския спорт като Божидар Темелков, Ивайло Иванов, Йордан Минчев, Теодор Салпаров, Владо Стоянов, Христо Христов, Мадлен Радуканова, Ренета Камберова и Станимира Петрова вече подкрепиха иницитивата „Избери живота!“ #СприНавреме като отправиха своите послания към младите хора в общо видео.

Големи спортни звезди застанаха зад инициатива Избери живота #СприНавреме


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети