Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Отровното трио“ се разграничиха от блокиралите се днес на Шипка

Общество

„Отровното трио“ се разграничиха от блокиралите се днес на Шипка

Снимка:

„Във връзка с провесения надпис на Паметника на свободата - връх Шипка, не смятаме, че паметници-светини на българската история могат и трябва да бъдат използвани за политическите страсти на деня.“ Това написаха в социалната мрежа Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов, известни като „Отровното трио“.

Четирима мъже и една жена се барикадираха днес в Паметника на свободата на Шипка. Те пуснаха знаме с надпис „Оставка”. Наложи се да бъдат изведени принудително с полиция.

„Съзнаваме, че възмущението към днешната власт е огромно - нашето е не по-малко. Но Паметникът на свободата – връх Шипка, Казанлъшката гробница, Мадарският конник и други национални паметници на културата с непреходно значение за България, не могат да бъдат "простор" за лошия вкус в обществените отношения“, допълват „Отровното трио“.  


Коментари (3)

Тогава да кажат на радев Да си подаде оставката
22.08.2020 19:54 / Отговор
Уфф! Да, Радев е юмручният патрон на това събитие!
22.08.2020 20:35
кесо Дори доказани кретени като тримата глупаци могат да вденат, че това което техните последователи направиха на Шипка е гаф. Румбата обаче си трае и очевидно това никак не го безпокои. Явно Решетников не се е излагъгал в избора си, те това е техния човек.
22.08.2020 20:59 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още