Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Панайотов ще се срещне със съпругата на загиналия край Шабла пилот

Общество

Панайотов ще се срещне със съпругата на загиналия край Шабла пилот

Снимка:

Министърът на отбраната ще се срещне със съпругата на загиналия над Шабла летец майор Валентин Терзиев. Тя е насрочена за петък в ресорното министерство. Това заяви Панайотов пред Нова нюз.

„Поканил съм и представители на медиите, началника на отбраната, командира на ВВС, командира на Авиобаза Граф Игнатиево, както и хората, изготвили доклада. Искам да сложа край на това явяване в телевизионните студия от нейна страна и отговарянето на въпроси след това от моя страна. Ще седнем на една маса и ще разговаряме. Г-жа Попова потвърди своето присъствие”, добави той.

По думите му министерството е направило всичко, което е можело да бъде направено по случая.

„Министерството на отбраната направи всичко, което можеше да направи, по случая със загиналия пилот. Целим прозрачност. Готови сме да седнем пред обществото и да го кажем открито”, заяви Панайотов.

„Нека изчакаме разследващите органи да завършат своята работа. Министерството на отбраната приключи с всичко, което можеше да направи съгласно правомощията, които имаме по случая. Беше изготвен подробен доклад със специфики в него. Цялата наша дейност е изключително прозрачна. В него не се посочва вина. В правомощията на Военната полиция не е да посочва вина. Военната прокуратура все още работи по случая”, обясни той.  


Топ новини

виж още

Актуална тема