Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Трогателно: Пациентка на ВМА със „социална помощ” от 54 лева дари 25 лева за лекарите на първа линия!

Общество

Трогателно: Пациентка на ВМА със „социална помощ” от 54 лева дари 25 лева за лекарите на първа линия!

Трогателно: Пациентка на ВМА със социална помощ от 54 лева дари 25 лева за лекарите на първа линия! - Tribune.bg
Снимка:

„Този жест ме трогна изключително. Дълбока благодарност към г-жа Елена Николова, която днес празнува имен ден“, заяви ген. Мутафчийски

Дългогодишен пациент на ВМА, развълнува ген. Венцислав Мутафчийски и целия екип на болницата с огромен жест, съобщиха от ВМА.

“Получавам месечна „социална помощ” от 54 лева. От тях изпращам 25 лева за медицинския персонал на първа линия срещу COVID-19 във ВМА. С благодарност се прекланям пред техния подвиг. Освен това, аз съм лекувана от сериозно заболяване в пулмологията на ВМА през 2014 г. от д-р Енчева, била съм 10 години диспансерно лекувана и обгрижвана от ендокринолога д-р Попов, на които благодаря. На всички пожелавам крепко здраве, радост в техния личен живот и удовлетворение от техния всеотдаен труд”, пише в писмото си до началника на ВМА г-жа Елена Николова от град София.

Този жест ме трогна изключително. Дълбока благодарност към г-жа Елена Николова, която днес празнува имен ден. Да е жива и здрава, заяви по време на брифинга на Националния оперативен щаб генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски.

Да даряваш е сила. Прекланяме се пред Вас, г-жо Николова, и Ви благодарим от сърце за този малък жест с огромна за нас стойност!, заявиха от ВМА.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Джедай Тотю Що не се бръкнат да дадат някой лев мазните лицемери като червенобузкото Прокопчо или фарнацевтичния магнат Донев, който трепери от алчност да не би да изпусне една стотинка на пода и тя да се завре в някоя цепнатина на дюшемето! Нещастници! Алчни, грозни, лицемерни, нагли нещастници! Те и едни други се имаха за недосегаеми, ама сега търкат наровете в следственото, а после и в кауша ще ги разквартируват! Честито на тях и на следващите като тях!
21.05.2020 12:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети