Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Пореден фейк от протестъри и приближени медии: Пепи Генова от Пазарджик не е Лиляна Тасева от Поибрене

Общество

Пореден фейк от протестъри и приближени медии: Пепи Генова от Пазарджик не е Лиляна Тасева от Поибрене

Снимка:

Сайтът „Оffnews” защитава яростно агресивния Петър Кърджилов, който беше кандидат за депутат от партията на „Зелените“ през 2017 година. Активистът на „Демократична България“, който днес сутринта си позволи да посегне на възрастна жена на „Орлов мост“, доскоро беше пиар и на подсъдимата бивша кметица на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева.

В дописка със заглавие „Не, жената от село с бастуна изобщо не е провокатор (снимки)“ сайтът „Offnews”, който традиционно е трибуна за всяко антиправителствено мнение, публикува снимки на предполагаема симпатизантка на ГЕРБ от Пазарджик на име Пепи. Според информацията в Offnews въпросните снимки от профила на общинския съветник от „Демократична България“ Тома Белев.

Пепи Генова от ПазарджикПепи Генова от Пазарджик

Сайтът на Огнян Стефанов „Frognews” се включва в атаката със статия, в която пише следното: “Коя е жената, участвала в сутрешния скандал, при който бе задържан Петър Кърджилов? Оказва се, че е Пепи Генова, както се представя във Фейсбук, е върл защитник на управляващите.“

Нарочената за жената, нападната в центъра на София, със сигурност няма нищо общо с въпросната случка. Защото жената, атакувана в национален ефир от Петър Кърджилов, се представи като Лиляна Тасева. Тя е на 73 години от село Поибрене. За нея протестиращи от Орлов мост твърдяха, че „не е баба, а е най-много на 45“.

Лиляна Тасева от ПоибренеЛиляна Тасева от Поибрене

Пепи Генова от Пазарджик не е Лиляна Тасева от Поибрене. Но за активистите на т.нар. „демократични“ партии и приближените им медии валидността на представените от тях внушения не е задължителна.

Въпреки че управляващите веднага официално опровергаха внушението, че въпросната жена е член на ГЕРБ, спекулациите продължават цял ден. Дори личности с публичен авторитет като Асен Генов също се включиха в акцията, публикувайки снимки от профила на жената на име Пепи, представена като възрастната жена от „Орлов мост“. Впоследствие се извини.

Самата Пепи Генова коментира темата в социалните мрежи. Тя написа, че е странно как някой я е свързал с жената от репортажите. Освен това пише, че недоумява защо е била оплюта без причина от протестърите от Пазарджик.  


Коментари (23)

Отвратително! Абе вие, терористите от кръстовищата, провокирате и малтретирате милиони човеци, но цял ден виете за ЕДНА страшна провокаторка!
31.07.2020 21:16 / Отговор
някой А бе що не си ебеш майката ?!
31.07.2020 22:11
DT Щом една жена на 73 години Ви образува нерви,представям си какво ще стане ако при сганта дойдат 20-тина по яки бабанки,тогава сигурно ще ви се огънат коловозите.П о възрастен съм от всичките там циркаджии и съветвам ,че алкохола и работата не вървят заедно.Едното трябва да се спре и явно сте спрели работата което пък води до намаляване на надницата за деня.Утре да не се чудите защо Черепухин е пуснал по малко сухо по ведомостта.С една дума -"Пиян човек,съдран чувал"Ако изпратят 10 -ина смели бабички и ще напълните гащите -нощни герои на празен булевард.Да не се чудите някоя сутрин защо палатките се намират на брега на Владайска река както спите вътре къркани. "Пази си Пено задника,задника Пено предника, пичове Пено захождат,захождат Пено по....ат."
31.07.2020 21:41 / Отговор
ТИ СТАР ГЕРБЕРСКИ ПЕДЕРАСТ ЛИ СИ ?!
31.07.2020 22:13
ПАРТИЗАНИТЕ (ТЕХНИТЕ ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ) В 2020 ВЕЧЕ СЕ НАРИЧАТ ПРОТЕСТИРАЩИ! ПОГЛЕДНЕТЕ СИ РОДОСЛОВИЕТО НАДОЛУ И ТОГАВА ГОВОРЕТЕ ЗА МУТРИ И ДЕМОКРАЦИЯ! РУМЕН РАДЕВ, ВАШИЯ ПОЛИТКОМИСАР СЪЩО! НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗКУПИТЕ ГРЕХОВЕТЕ СИ ЗА БЕЛЕНЕ И ПЕРСИН, А СЕГА ПОДГОТВЯТЕ НОВИ ЛАГЕРИ ЗА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СА ПРОТИВ АЗИАТСКА РУСИЯ! ВИЖТЕ ДОРИ БЕЛАРУС ВЕЧЕ НЕ ИСКА С ТОТАЛИТАРНА РУСИЯ!
31.07.2020 22:03 / Отговор
герберски ПЕДАЛ ГНУСЕН
31.07.2020 22:12
Айсел Значи всеки който е против престъпната мафия, която е пуснала гнусните си пипала във всички области на държавата е наследник на партизаните и поддържан от Русия? Че вие ги изкарахте тия партизани повече отколкото говореха преди 89 година. И ако Русия подкрепя борбата на хората за достоен живот, тогава браво! И ние ще я подкрепяме. Щом на Европа не ѝ пука за нас. На щатите още повече.
02.08.2020 20:34
Анастас ...................
КЪРДЖИЛЧЕТО
Не можа да си изпие сутрешната доза руска водка.
Бабето го налагаше с бастуна, както заслужава "Зелената Отрепка".

От PR на Иванчева ... стана седмичен визитатор в женския затвор.

(леко присмехулно)
.
31.07.2020 22:25 / Отговор
LILI ANASTASE , ANASTASE , GA SHE POUMNEESH , BE TIKVA ?
03.08.2020 08:21
??? Какво значение има дали е Пепа от Пазарджик или Лиляна от Поибране и на коя партия симпатизира. Жената има собствено мнение и защо няма право да го изкаже????
31.07.2020 22:35 / Отговор
"SMESCHKO" -- Всеки има право да изказва мнение,но Лъжата е всеобща за червената баба Яга,и защо ще се излага като на партия залага?! Аз поне съм безпартиен и мразя "модерната партия"...лява,без да преигравам!
01.08.2020 07:14
LILI AMA BABKATA C BASTUNIA LI SI NALAGA MNENIETO ?
03.08.2020 08:23
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още