Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Протестът се обърна на рейв парти пред Министерски съвет

Общество

Протестът се обърна на рейв парти пред Министерски съвет

Снимка:

Дискотека на открито с DJ-и и викове „Оставка“. Така изглежда антиправителственият протест тази вечер. Въпреки обещанията за масовост и изграждане на нови барикади, днешната демонстрация протича по-скоро в парти дух.

БГНЕСБГНЕС

Протестиращите са категорични, че няма да прекратят протестите, докато не получат оставките на правителството, на главния прокурор и не се насрочат предсрочни парламентарни избори. 

БГНЕСБГНЕС

В същото време от живото излъчване на Христо Иванов във Фейсбук се вижда, че той обикаля сред хората и се снима с тях като Корнелия Нинова на Бузлуджа-та, която организира на същите „жълти павета“. Чуваха се реплики като: „Имаме нужда от всеки глас”.

КадърКадър

Младите хора го посрещаха охотно. Едно възрастна двойка му зададе въпрос: „Какво правим сега?” и добави „И да викаме никой не ни чува”.

КадърКадър

Специално да се снима с него дойде журналистката Ива Дойчинова от БНР, която открито показва пристрастия към „Демократична България“ в социалната мрежа.  

ФейсбукФейсбук


Коментари (6)

Ами да... Забавляват се хората - нямат си друга работа, не са отрудени или угрижени, що да не се позабавляват малко - важното е купона да тече...
07.08.2020 21:56 / Отговор
Хах Дълъг купон ще е... поне 6 месеца.
08.08.2020 02:23
ЦКБ Радев, отиди да купиш препарат за мухъл! И се напръскай!
08.08.2020 07:01
кесо Утре вечер да организират чалга парти и гарантирано ще има още повече "протестиращи" /с малко по-тъмен цвят, ама в тъмното кой ти гледа/. А по-нататак да помислят да направят и турнир по свободни двубои, тогаз сигур шъ напълнят площада.
07.08.2020 23:26 / Отговор
Хах Ша излезе и Първата кючекиня на республиката за сортимент, брат ми.
08.08.2020 02:26
Димитър Това парти ще прерастне в Учредителен конгрес на партия Катун. Ще гласуват кой от чалга хитовете ще бъде химна и.
Клетите роми! Безцеремонно им откраднаха историческите символи.
Риторичния въпрос: "Кой е по големия циганин" се изпразни от съдържание.
08.08.2020 03:41

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още