Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Радев се скара на журналистите и не коментира случая със сина му

Общество

Радев се скара на журналистите и не коментира случая със сина му

Радев се скара на журналистите и не коментира случая със сина му - Tribune.bg
Снимка:

„Много от вас повториха сляпо написаното от кафявите сайтове, за задържания, арести и отказ на родителите да приберат децата си. Вие медиите трябва да проверите фактите.“ Това заяви президентът Румен Радев по повод на информацията, че синът му е бил заловен на незаконно парти в столицата.

Президентът обвини медиите в това, че не са си свършили работата и не са разследвали случая, а разполагат с всички нужни за това ресурси, съобщи „24 часа“.

„Аз не съм разследващ орган. От началото на мандата, семейство ми е подложено на постоянни атаки“, добави Радев.

Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов два пъти потвърди информацията, но от президентството отрекоха информацията. „Синът на президента Румен Радев не е задържан от органи на МВР или отвеждан в РПУ. Неверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, както и за отказ на родителите му да го придружат до дома след проверка за самоличност“, заявиха от прессекретариата на държавния глава.

Радев коментира и разследването на ОЛАФ за обществената поръчка на 290 джипа за МВР и добави, че медийното внимание трябва да бъде насочено и към други подобни случаи като злоупотреби с митниците.

„Нуждаем се от този доклад на всички документи на този случай. Разбираемо и управляващите да се притесняват. Медиите да бъдете не по-малко активни и към крупните злоупотреби с митниците, където загубите възлизат на 1 млрд. лв. След изборите България ще трябва да плаща“, каза той.


Коментари (19)

Де го чукаш, де се пука! Алоу, кого да разследват журналистите, след като ти, главния заподозрян, не отговаряш на въпросите им?!?
И по-тъпо от това да заявиш, че не си разследващ орган, няма!
11.02.2021 18:23 / Отговор
ГЕНЕРАЛЪТ-МУТРА..................... СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ................................................. НЕ МОЖЕ ДА СИ УПРАВЛЯВА НЕПЪЛНОЛЕТНОТО ДЕТЕ, ИСКА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.....
ВМЕСТО ДА СЕ СКАРА НА СИНА СИ, СЕ КАРА НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ВУЛГАРНОТО ИМ ПОВЕДЕНИЕ....
ОСТАВКА!!!
НЕЗАБАВНО!!
ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ - ЗА ЕДИН ПО-ДОСТОЕН ЧОВЕК И ПРЕЗИДЕНТ!!
11.02.2021 18:57
Де го чукаш, де се пука! Алоу, кого да разследват журналистите, след като ти, главния заподозрян, не отговаряш на въпросите им?!?
И по-тъпо от това да заявиш, че не си разследващ орган, няма!
11.02.2021 18:24 / Отговор
ОЛАФ ОСВЕТИ КОРУПЦИОННИТЕ ПРАКТИКИ НА КОМУНИСТА РУМЕН РАДЕВ............................ БРЮКСЕЛ МУ КАЗВА, ЧЕ НЕ Е ЖЕЛАН В ЕВРОПА,ЗАЩОТО ПОДКРЕПЯ АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ НА ПУТИН.....
СКРИЙ СЕ В ШЕСТА ГЛУХА.......
НЕ СЕ НАТРАПВАЙ ТАМ, КЪДЕТО НЕ СИ ЖЕЛАН........
11.02.2021 19:24
Българин Не му пука на тоя лъжец! Нагъл, нахален и тъп Радев!
11.02.2021 18:31 / Отговор
Изобщо, вярва ли му някой на този! А бе Фатмак, кажи си истината с думи прости, бил ли е малкия Радев на купона или не, а не да нападаш медиите! Защото родител на присъствало момче те нарече...нагъл лъжец!
11.02.2021 18:32 / Отговор
Правилно господин Президент! Тези свински и пикливи медии са създадени да очернят достойните хора. А пък министърът на здравеопазването е един долен и мазен интригант, изпълняващ политическа поръчка на главния мафиот на България Борисов.
11.02.2021 18:34 / Отговор
nnn А , ти си един червен задник .
11.02.2021 18:36
Таракане, Боклук нагъл, какво е нарушил министъра,като е казал истината, че синът му е нарушил карантината?
11.02.2021 18:46
Пръц пръц Правилно:Да ти сере куче в устата
11.02.2021 21:12
гочо Не само червен,но и тъп
12.02.2021 17:37
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема