Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Радеви закъсняха за концерта на Пласидо Доминго, наложи се тенорът да ги чака (СНИМКИ)

Общество

Радеви закъсняха за концерта на Пласидо Доминго, наложи се тенорът да ги чака (СНИМКИ)

С 15 минути закъснение се появиха Румен и Десислава Радеви на концерта на Пласидо Доминго и Соня Йончева в София. Хиляди любители на музиката от цял свят се събраха тази вечер пред храм-паметника „Александър Невски“.

Концертът обаче не тръгна навреме заради забавянето на „ВИП“ гостите – президентското семейство, установиха с учудване присъстващите.

Радеви не дойдоха на времеРадеви не дойдоха на време

„15 минути забавяне заради този гост“, написа в социалните мрежи журналистката Диляна Димитрова, главен редактор на „Площад Славейков“.

Най-абсурдно в цялата ситуация е, че освен гостите на събитието, и на самия Доминго се наложи да чака прав на сцената разрешение да започне да пее. Концертът на 80-годишния тенор е предаван на живо по целия свят.

Соня ЙончеваСоня Йончева

„Гала в София” беше озаглавен концертът на Йончева и Доминго в последния ден на август в центъра на столицата. Двамата изпълниха арии и дуети от прочути опери под съпровода на Софийската филхармония с диригент Найден Тодоров. Поради големия интерес към събитието 12 камери и 1 дрон подсигуриха излъчването.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети