Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Радостин Василев погреба Зимния дворец в София ( Снимки )

Общество

Радостин Василев погреба Зимния дворец в София ( Снимки )

Радостин Василев погреба Зимния дворец в София ( Снимки ) - Tribune.bg
Снимка:

Зимният дворец на спорта в София е потънал в разруха, алармират родители на деца и юноши, които тренират хокей на лед на най-важния хокеен стадион в България. Те изпратиха и много снимки, които разкриват катастрофата на спортното съоръжение, съобщава Novsport.

NovsportNovsport

„В началото на сезона, когато децата ни трябва да се подготвят за големи състезания, състоянието е плачевно, както се вижда на приложените снимки. Вече 4 месеца залата няма климатик, което пречи за нормалната подготовка. Самият лед без функциониращ климатик е опасен за трениращите – става неравен и с много дупки. Не са взети никакви мерки за отстраняване на проблема. Ако през април бившият министър на спорта Радостин Василев си направи пиар като се снима в клип, който разкрива лошото състояние на съоръжението, то към момента определено това състояние се е влошило в пъти“, пишат възмутените родители

NovsportNovsport

Припомняме, че през втората половина на април Радостин Василев  закара антуража си в спортното министерство и подчинените му дружества, за да „инспектират“ държавната компания „Академика 2011“, която стопанисва Зимния дворец.

NovsportNovsport

Тогава отцепникът от ИТН се закани да вади пушка, да дава на прокуратурата старото ръководство на „Академика 2011“ и назначи свои хора в ръководството на дружеството. Преди 10-тина дни служебният спортен министър Весела Лечева изгони назначените бордоваци на Руди Гела от „Академика 2011“, но новите шефове са успели да влязат реално в компанията едва миналата седмица. Според източници на медията министър Лечева е разпоредила пълна проверка на състоянието на Зимния дворец като лицата, отговорни за разрухата, ще бъдат дадени на прокуратурата.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети