Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Русенец грабна 100 000 лева от „Втори тото шанс“

Общество

Русенец грабна 100 000 лева от „Втори тото шанс“

Русенец грабна 100 000 лева от Втори тото шанс - Tribune.bg

Късметлията играе с едни и същи числа от 22 години

Поредният късметлия във „Втори тото шанс“ на играта „Тото 2 – 6 от 49“ се казва Ивелин Христов. Той спечели изключителната сума от 100 000 лева.

Ивелин живее в град Русе и има две деца.  Печалбата идва точно като по поръчка в живота му, защото от известно време е безработен. Спечелената сума е логична отплата за неговото постоянство.

Христов играе с едни и същи числа от 1998 г. - цели 22 години. Те нямат конкретна символика, просто смята, че му носят късмет. И очевидно интуицията не го е излъгала. Пред екипа на СПОРТ ТОТО Ивелин споделя, че не е сменял щастливата си 6-цифрена комбинация нито веднъж през всичките тези години. Любимата му игра е „Тото 2 – 6 от 49“ и почти не пропуска тираж.

„Щом веднъж изтеглиха моите любими 6 числа във „Втори тото шанс“, се надявам скоро това да се случи и за големия джакпот“, сподели късметлията.

Всеки път проверява квитанцията си, когато отива да пуска новия фиш за любимата си игра. Тази печалба е най-голямата за Ивелин до момента, но далеч не е единствената. Досега той е печелил две четворки. Просълзил се, когато разбрал, че късметът му се е усмихнал отново. А дори не знаел, че спечелената сума е толкова внушителна. Споделя, че тази история ще я разказва и на внуците си. Казва, че никога преди в живота си не е имал толкова голяма сума в сметката си. Парите ще използва, за да гарантира спокойното си бъдеще. Но все пак е решил да се поглези с пътуване до екзотична дестинация.

Освен, че е горд собственик на 100 000 лв., Ивелин споделя, че гледа с изключителен респект на мисията на Български спортен тотализатор да подпомага развитието на спорта в България. Щастливецът смята, че ако си достатъчно упорит, късметът рано или късно ще кацне на рамото ти. Затова, той пожелава на всички участници в игрите здраве, вяра в себе си и късмета си.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати