Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Само за 4 дни: Джакпотът от 6 от 49 падна втори път

Общество

Само за 4 дни: Джакпотът от 6 от 49 падна втори път

Само за 4 дни: Джакпотът от 6 от 49 падна втори път - Tribune.bg

Късметлия от София стана 114-тият български тото милионер

Преди 96 часа, на 7 февруари, щастливец от Пловдив успя да отгатне всички числа в играта Тото 2 – 6 от 49, печелейки близо 8,5 милиона лева. Днес, само 4 дни по-късно, още един българин се присъединява към увеличаващото се семейство на тото милионерите, познавайки отново всички изтеглени числа от същата игра и печелейки цели 2 110 714 лева. Така общата сума на двата джакпота, които Спорт Тото осигурява на късметлиите, само за няколко дни, достигна колосалната сума от 10 541 849 лева!

Магическата комбинация от числата 10, 31, 34, 43, 44 и 48 осигурява по-спокойно бъдеще за столичанин, участвал в играта с абонаментен фиш. Той е 114-ият милионер от игрите на Българския спортен тотализатор, като се надяваме в момента да празнува изключителната новина с близки и приятели.

Приказните истории за малцината забогатяващи за секунди избраници на съдбата продължават. В неделя, по време на тегленето на 12 тираж на Спорт Тото, поредният късметлия ще има шанс да се добере до следващата кръгла сума от 2.1 милиона лева, колкото е стартовият джакпот.

Опитайте и вие своя шанс! Играйте редовно и не се отказвайте. Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата http://www.toto.bg/.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

сивата котка Не е ли мъничко съмнително? 1 към колко си милиона шанс за печалба, па за 4 дни две?
13.02.2021 04:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати