Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Съпругата на починалия мъж от Самоков ще съди лекарите

Общество

Съпругата на починалия мъж от Самоков ще съди лекарите

Съпругата на починалия мъж от Самоков ще съди лекарите - Tribune.bg
Снимка:

Съпругата на починалия мъж от Самоков заяви, че ще съди лекарите. Инцидентът се разигра в събота вечер, когато пациент в тежко състояние бе приет в спешния център в Самоков. По думите на лекарите след като близките на пациента Борислав Петров за разбрали за смъртта му, са нахлули в болницата и са ги пребили.   

„Започнаха да ни бутат и да ни гонят, за да излезем навън. В един момент нямаше никой при него. Той остана сам с апаратурата. Никаво внимание не му обърнаха в “Бърза помощ”. Поисках да го закараме в София - не ни дадоха”, разказа Маргарита. Жената заяви, че синовете ѝ нямат общо с побоя, тъй като те самите не са били в добро физическо състояние, след като научили за смъртта на баща им.  

„Нападението беше от мен, не от синовете ми. Аз хванах доктора да го бия, а той се затвори в стаята“, заяви жената пред Нова телевизия.

Петрова обяви думите на лекарите, че съпругът й имал придружаващи заболявания, за „лъжа“ и каза, че ще ги съди.   

Двамата ѝ синове са задържани. Според една от снахите на Маргарита, обаче, няма причина за това.  

„Няма за какво да е задържан съпругът ми. Нямаше бой, само паника. Това е някаква грешка”, каза жената. „Не са удряли докторите, те само попитаха какво става вътре”, поясни тя и отрече да са чупили апаратура.


Топ новини

виж още
Актуална тема