Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Шефът на СОС е получил оставката на Борислав Иванов

Общество

Шефът на СОС е получил оставката на Борислав Иванов

Шефът на СОС е получил оставката на Борислав Иванов - Tribune.bg
Снимка:

Получих поисканата от мен оставка на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав Иванов, съобщи чрез Фейсбук профила си председателят на СОС Георги Георгиев.

Всичко започна в сряда, когато „Възраждане“, начело с техния лидер и колегата Борислав Иванов откриха кампанията си за местните избори пред сградата на общината с протест и поредни опити за сваляне на знамето на Украйна. С протест започнаха кампанията си за местния вот и „Спаси София“, начело с Борис Бонев, които пък използваха димки. За съжаление, явно тепърва ще сме свидетели на такова поведение от двете политически формации, пише Георгиев.

Общинарят Борислав Иванов: Искам да се докажа на Възраждане

Той припомня, че веднага след акциите на Борислав Иванов, е внесъл доклад с искане за неговата оставка като зам.-председател на Столичния общински съвет, но и като председател на Комисията по обществен ред и сигурност.

На 27-и октомври очаквам този казус да приключи в залата на съвета, където всъщност трябва да намираме решения на важните за софиянци въпроси, а не да превръщаме общинския съвет в заложник на трагикомични предизборни сцени на кандидати за спасители на София. София може и заслужава повече, казва Георгиев.


 

Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати