Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Общинарят Борислав Иванов: Искам да се докажа на „Възраждане“

Политика

Общинарят Борислав Иванов: Искам да се докажа на „Възраждане“

Общинарят Борислав Иванов: Искам да се докажа на Възраждане - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на СОС Георги Георгиев поиска оставката на Борислав Иванов

„Това е театър на абсурда. Сградата на Общината е работното място на общинските съветници и кой с какво ще влезе е въпрос на личен избор. България има ясна евроатлантическа ориентация и тази позиция не се е променила. Който нарушава правилата ще бъде санкциониран. Важно е обществото да има нетърпимост към подобно поведение и то не може да бъде прието за нормално“, заяви пред БТВ председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев по повод свалянето на знамето на Украйна от общинския съветник Борислав Иванов.

Председателят на СОС поиска оставката на дезертьора от Атака

„Не се опитах да го сваля, а го свалих - защото мога. Това е принципната ми позиция. Искам да обясня за маската, защото вчера ме разкостиха за нея, дори и моята съпруга. Едно чуждо знаме не може да седи на балкона на кмета на София. Мога да поддам още сега оставката си. Видях вчера реакцията на българския народ, явно темата е деликатна. Ако хората, които са ме избрали - ще си подам оставката. Това заяви общинският съветник Борислав Иванов. Той допълни, че от партия „Възраждане“ няма общо с действията му.

Възраждане нямат общо с Борислав Иванов: Не е подавал молба за членство

„Не съм член на „Възраждане“, но желая да стана. Костадин Костадинов вчера се дистанцира от мен, която аз не разбрах. Не сме се събрали, за да се обичаме, искам да се докажа с моите действия“, каза още Иванов.

Георгиев бе категоричен, че е започнала предизборната битка и едни хвърлят димки, а други свалят знамена, но те като общинари са там, за да решават проблемите на софиянци, а не да се занимават с подобни неща.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети